Inlägg

Visar inlägg från oktober, 2017

Besvikelsen

Idag skulle P ta barnen till brottningen då han slutade tidigare och jag såg fram emot att komma hem till en tom lägenhet. Besvikelsen när jag märker att dörren är olåst och alla är hemma. Jag längtade verkligen efter tid själv även om det bara var en timme. 

Göteborg - Stockholm

Bild
Min energi fungerar inte väl i hop med tåg. Tror aldrig de kommer i tid. Nu är jag på väg till Stockholm och är när vi kommer till Skövde en timme försenad. Hinner lyssna färdigt på boken.  Glömde säga vilket gulligt meddelande jag fick häromdagen på bossdagen.  Gulligt, eller hur? Så det kanske inte gör så mycket att jag missar lite av chefs utbildningen. 😊. 

Mer än mitt i natten.

Kommer vara världens tröttaste i morgon men har inte alls haft lust att gå och lägga mig. Den där tiden på kvällen som bara är min. Inte för att jag gör något mer än njuter av att inte göra något och av mitt eget sälllskap. ❤️ att vara med mig själv. 

Här svänger det

Efter två dagars familjeterapi har jag fått med mig så mycket visdom från vår lärare Björn, eller hans förmåga att på ett enkelt sätt sätta ord på saker och ting, att jag var laddad för att återigen ta upp samtalet med P. Det blev rätt bra, inte så att vi landade i något men skönt att få ur sig tankar gällande oss. Att få sätta ord på hur dåligt det är mellan oss, den dåliga stämningen, den osanning jag känner mot mig själv då jag lever i vårt förhållande. Att återigen påtala att det vi har inte är den relation jag önskar och att det inte spelar någon roll hur vi är mot varandra för att det inte kommer ändra på något. Hur viktigt det är för mig att dela tankar, känslor, önskningar, att planera tillsammans. Att det finns så mycket olöst mellan oss att vi inte kan vara där. Eller kanske det inte blev så bra, åter igen fanns ingen skuld hos honom över hur det är. Endast en fråga till mig om jag kan göra något annorlunda. Nu blir jag nästan arg när jag skriver det. Att jag var så glad

Lite pop

Vet inte om jag ska bli glad eller förfärad. Vid två tillfällen de senaste veckorna har flickor på avdelningen sagt att jag är lik Madonna. Är jag lik den yngre Madonna eller är jag lik henne i dag. En 60 årig kvinna, fortfarande cool och som kör sin grej men ändå 60 år? Blivit väldigt berörd i dag. Tittade på dokumentären om Lady Gaga som ligger på Netflix. Så naken och självutlämnande. Har inte haft en relation till henne tidigare men nu gillar jag henne verkligen. Bara ett tips.