Inlägg

Visar inlägg från februari, 2019

Grrrrrah

Bild
När jag kommer sent från jobbet. Halvspringer till tåget. Tåget är inställt och det som kommer efter är ( so far) fem minuter sent. Samt att jag vet att P lämnar Elton med kompis själva hemma för att simma med Svante och jag samma dag råkat sno med mig P’s telefon så jag inte kan ringa och säga till att jag blir sen. 

Toppen!

Blå himmel, sol och halva arbetsveckan har redan passerat. Tiden går galet fort. Från att varit irriterad och mått sämre i helgen känns livet lite lättare och bättre igen. Var på ett Zumba pass igår, det var väldigt kul. En samling från 20 år och upp till säkerligen över 60 stuffade runt och kände sig härligt sexiga. Mycket skratt utdelades. Var en bra dag på jobbet också igår. Idag har jag gått till jobbet. Det gäller ju att hålla uppe stegmängden J . Har redan nått dagens mål.

My place

Bild
Är på Haga badet. Det är varmt, fuktigt och härligt. Ska snart in på ett 70 minuters pass Hatha yoga flow. Spännande! Nytt pass och ny yogi.   Efter det ska jag och mamma åka ner till landet och hämta upp min necessär.  Även idag var det jag som gick upp tidigt, strax innan sex, och P som sov till nio. Blääää! Men just nu känns det bra att vi har olika tider så han inte är i mitt utrymme så mycket.  Dags att göra mig redo för passet.  Pöss
Ställde precis in vår utekväll. Dålig stämning och har noll lust att gå ut.  Så mycket som stör mig. P har varit hemma hela veckan och der ser inte direkt fint ut. Tror helt ärligt att han aldrig städat ordning ordentligt i barnens rum. Alltså på riktigt aldrig. Han har inte förmåga nog att förstå att vi äter varje dag och att det behöver planeras. Han är den som varje dag på helgen ligger kvar i sängen när jag går upp. Men det som fick mig att ringa mamma och säga att hon inte behöver komma hit var att jag stod och fixade lunch och när maten var klar kom han upp ur badet och sa att han inte ville ha fiskpinnar som kag gjort till honom och Svante utan i stället för att sätta sig och äta med oss stekte han upp korvar till sig vilket var klart tio minuter senare när vi andra ätit upp.  Fy fan. 

Efter yogan

Bild
Intog jag min frukost i det romerska badet och hängde kvar där några timmar och bara hängde. 

In i värmen

Bild
Ska in i värmen. Ett härligt 90 minuterspass står på agendan. I’m Queen of fucking everthing.  Pöss

Mest troligt

Bild
Så här tror Svante att det var mest troligt, mest sannolikt att det gick till när kisset hamnade i vår säng.... Vad tror du?

De där nätterna när allt kan hända.

Kommer du ihåg förväntan som infann sig inför helgen förr. Det där pirret av att vad som helst skulle kunna hända en natt på stan.  Nu kanske inte riktigt det är samma förvänta men fortfarande vet man aldrig hur natten kommer bli eller hur och var man kommer vakna upp när morgonen är här.  Igår gick jag och Per och la oss i vår säng. Jag vaknade upp misshandlad, sparkad på och nedkissad i en pöl urin som började kallna.  Livet är verkligen oförutsägbart. Finns något härligt i det, eller.