Inlägg

Visar inlägg från november, 2019

Meeeen....

Vad händer? För tre veckor sedan blev Svante sjuk. Förra helgen gick Elton i däck. Och nu ligger Svante med 40 grader igen. Så tråkigt. Jag förlora kampen om att jobba också trots att det känns som min närvaro på jobbet liksom känns lite viktigt än hans.  Det bra med att vabba imorgon är att jag kunde ta ett glas vin utan dåligt samvete. 

Ledig

Ska med Svante till läkaren idag och tog ledigt hela dagen. Var på Hagabadet redan klockan åtta och körde ett pass och efter det ett till det sista var nog med min favorit instruktör. Har inte varit på hans pass på länge, men han ser en, rättar till i positionerna och trycker till. Bästa! Jag har ju någon form av låsning i axeln. Säkert från cykling och amning som han drog och tryckte på och sen när vi prata efteråt rekommendera han att jag skulle gå till hans kiropraktor. Ska genast boka tid. Eller i alla fall inom kort.  Nu ska jag snart gå för att äta och hämta Svante. Finaste dagen till dig!

Alla helgon

Bild
Vi var på kyrkogården. Vid pappas tamkeplats och grät både Elton och jag. Älskar den känsligheten hos honom. Att gråta ihop. Det toppar det mesta. Fint att få dela sorgen och saknaden efter pappa med honom. 

Ny

Bild
Dagbok och älskar den. Älskar när de inte skrivits något i som en nystart. Undra vad som händer i den här upplagan. 

I am

Bild
I am the foundation of any changes.