Inlägg

Visar inlägg från mars, 2021

Låg energinivå

Bild
går premiärcyklade jag med min nya cykel och för året. Kändes skönt och lätt även om det känns att cykeln är lite tyngre. Idag tog jag med cykeln på pendeln och när jag cyklade upp för backarna från stationen till jobbet fanns kanske 10 procents energi kvar i benen. Undrar hur det kommer att känna på vägen hem idag. Framför allt om vinden ute (för det blåser rätt rejält) blir motvind. Ja, ja i värsta fall får jag väl hoppa på pendeln halvvägs, i Mölndal, men jag hoppas att jag hunnit återhämta mig något.

Solmeditation

Bild
Efter en vaken natt med kiss och krupp stå i morgonsolen och lyssna högt på en låt inspelad under konsert är ändå någon fort av njutning.  I’m glowing. 🌞🌟

Kvinnodagen

Bild
Kvinnodagen betyder nada i min familj. Inte nog med att det var mitt fel att Svante kissade ner sig, långt iväg i backen, nu är det jag som sitter hemma med kissenisse efter att ha tvättat upp hans kläder. Hade han dock sagt till så att någon hörde hade vi ju kunnat köra en sån här som vi gjorde häromdagen.  Sen vet jag att det inte är hans fel att han kämpar på sitt bästa. Ingen idé att bli sur lika lite som jag blir irriterad när han inte kan flyga. Men lite förargligt är det dock.  Jag har i alla fall ett nytt underställ då mitt gamla var putsväck när vi var i väg senast. Dock visade det sig igår att det var Per som stulit det. Et framkom när han försökte ta på sig mina underställsbyxor utan att lyckas.  Jag har också köpt bästa balaklavan som även kan fungera som covidskydd. Ingen annan ville ha ett men det är riktigt bra.