Inlägg

Visar inlägg från maj, 2021

Tomt

Stan var helt folktom nu på morgonen när jag cyklade till pendeln. Centralstation var så gott som öde. Och jag började fråga mig själv om jag glömt att det var helgdag eller om jag tagit fel på dag och att det egentligen är söndag. Men almanackan säger måndag och jag kan inte dra mig till minnes att det skulle vara något speciellt.   Och nu till den stora frågan. Hur kommer det att vara på jobbet? Hoppas på lugnt då jag har ett infekterat möte i eftermiddag. Fortsättning följer. 

Obekväm

Skulle skriva ett inlägg om känsla av att vara på vagnen till och på Angeredscentrum. Men det är svårt att sätta ord på utan att låta som en snobb så då låter jag bli i stället. 

Dum i huvudet

Bild
När jag var hos läkaren med foten senast skrev han ut smärt och inflammationsdämpande medicin som jag inte tagit för att jag inte viljat ta medicin. Idag hämtade jag ut den och tog en i morse och det känns så mycket bättre och jag ångrar att jag inte tagit den tidigare. 

Smärta

Bild
Har så ont i foten just nu så att till och med gör ont i mina bästa skor. Tycker så fruktansvärt synd om mig själv. 😥 Så det är tur att det är så fint överallt just nu så att man får lite skönhet in i livet.  

Väntar

Bild
Har smugit mig in för att undvika skitväder utanför och vänta när Elton har landträning på simhoppet. 

Roligt missförstånd🤪

Bild

Nakenfisarna och det dåliga samvetet

Som du säkert vet så är mina barn små nakenjannar där kläder inte kommer på om det inte är absolut nödvändigt. Igår satt jag och pratade med Svante och sa då att jag till övervägande del ser honom och brodern utan kläder. Då säger Svante att det är för att jag alltid kommer hem så sent. Som en spark i magen om den frånvarande föräldern. 

Landet i helgen

Bild
Det var skönt att komma ner till landet idag men.... Hela gräsmattan var gul och jag har kapitulerat för invasionen av maskroser och tänker att det är fin landningsbana för alla bin 🐝 som hjälper de andra växterna att blomma.  En liten magnolia blomma fick vi och det är ändå en mer än jag väntat mig.  Körsbärsträdet  blommar så vi kommer säkert få flera bär i år. 😃 Och plommonträdet ser fantastiskt ut.  Och tomatplantorna har kommit i jorden. 

Han

Bild
Fick med på att jag fick ta en bild.  Han ser verkligen lycklig ut. 🤣

Helvetet

Idag nr barnen gnällde sig igenom hela padelpasset tänkte jag att det nog skulle kunna kvala in som mitt privat helvete. Så om jag någon gång skulle checka in down  there skulle det vara något sådant jag skulle få uppleva om och om igen. Men nu har jag det gott. Ligger i soffan och kolla första etappen av Girot,, ett tempolopp medan jag skickat iväg Per att köpa ett belgiskt våffeljärn, Svante är hos en kompis och Elton är och köper glass för ett presentkort han fick på 🍧 stället här bredvid.  Himmel och helvete = livet 😊🧇🍡🎾

Stressad

Tror jag var mer stressad inför bytet av dokumentations system än vad jag trodde. Idag var dagen D och inför det var allt i det gamla systemet tvunget att vara avslutat och signerat. Satt igår och gick igenom det sista. Tror jag ringde jobbet sista gången runt nio för att allt skulle klaffa.  Vaknade upp från och till från två och framåt och bockade av allt i huvudet mellan mardrömmarna om när det gick fel. Efter den sista drömmen om att min ena blygdläpp fastnade i överföringen ( som alltså är digital) bestämde jag mig för att gå upp och åka till jobbet. Hade ju varit lite jobbigt att ringa suporten med det felet. 😊