Inlägg

Visar inlägg från december, 2021

Tidig julafton

Känns som julafton. Idag ska vi tillsammans med ledningsgruppen spela paddel mellan 13:30-15:30 med tränare på Hede. Jag har knappt spelat sedan vi spelade tillsammans eftersom Per varit skadad i axeln och inte kunnat spela. Så det känns sjukt kul. Kan inte tänka mig en roligare aktivitet. Dock inte alla som känner så, Rona som hatar all fysisk aktivitet har ångest och simulerar nackspärr. Men jag längtar som en galning, kan inte klockan bli 13:30 snart.    

Kanske dags för något nytt

Rona har bestämt sig för att sluta, att det är för tungt och att hon inte orkar bråka längre. Känns tråkigt men inte oväntat och jag förstår henne. Det är inget lätt uppdrag. Men samtidigt som jag förstår henne känns det självklart ledsamt för jag ser inte riktigt mig själv jobba kvar om inte hon är här. Så det blir till att söka jobb men just nu ser det mörkt ut. Inga jobb som är intressanta att söka. Kanske ett i Kungsbacka men det är ju en bit att åka och nu när jag tittade på förbindelserna är de bedrövliga. Så att….. kanske inte så aktuellt. Får hoppas att det kommer ut nya arbeten efter julen. Kan tänka mig att det kanske inte läggs ut så många tjänster just nu.  

Dagens hitintills

Bild
Nice ·       Har haft lite ångest inför att Per ska ha en fjärdedel av Frillesås om vi skulle separera, för att jag då måste köpa ut honom till mycket mer och skulle jag inte ha råd med det skulle vi inte kunna ha kvar Frillesås i familjen. Men vi pratade om det igår och kom överens om att han vid en eventuell separation och utköp kommer få ¼ del av taxeringsvärdet samt ¼ del av den summan som fastigheten ökat med. *Har bokat mäklare som ska värdera fastigheten. *Har mailat Cecilia gällande gåvobrevet.  Bajs * Cecilia är sjukskriven på obestämd tid och nu kommer jag få ta allt med någon annan. Vet inte hur du behöver vara med då. De skulle höra av sig tillbaka. Någon kan eventuellt ha lite ont. 🤕