Inlägg

Visar inlägg från augusti, 2022

Ta hand om sig själv och identitetstankar

Att ta hand om mig är mitt fokus just nu. På jobbet har jag liksom distanserat mig till det som händer, som att det inte berör mig. Självklart gör jag det jag ska men stannar utanför processer och driver inte saker och det känns bra. Som att det är så jag behöver ha det just nu. Igår åkte jag och tränade på lunchen och hade jag haft rena träningskläder med mig (har ju varit på landet) skulle jag stuckit ner i dag också. Jag lämnar familjen och åker till landet. Både för att vara där och för att få spela golf. Det känns också bra. Får väl försöka vara mer fokuserad på dem när jag är hemma. Är lite ambivalt gällande bil. På ett sätt vill jag inte ha bil. Jag har införlivat i min identitet att jag är en person som åker kollektivt och bilfri. Det är också dyrt med bil. Men å andra sidan är det jävligt skönt att åka en timme senare till jobbet. Att kunna träna på lunchen, speciellt nu när vi har aktiviteter för kidsen varje dag och att kunna svänga ner till landet och golfen efter jobb

Gör mitt bästa

Börjar så här lite enkelt med en nice och bajs lista innan jag blir varm i kläderna. Nice: Idag ska jag träffa en kollega privat som jag inte gjort tidigare. Vi ska gå och dricka vin och jag hoppas att det blir trevligt. Jag har tränat på lunchen. Bajs: Att nu när jag ska börja plocka ut lite tid som jag har jobbat in under flera år för att gå och träna är det tänkt att vi ska börja skriva in all tid. Och jag som har hundratals timmar inarbetade som inte är dokumenterade. Att Svante somnade gråtande igår men inte vill berätta om det hänt något eller om det är något han tänkte på. Att jag ska ha ett socialtjänstmöte om 20 minuter och jag känner mig totalt opepp.

Testar

Tillbaka till vardagen efter semestern och kanske bara kanske kommer det finnas utrymme för blogg även om jag efter att ha fått Eltons schema för simhoppet inte tror det. Hej bassängen måndag, tisdag, torsdag och lördag och hej squashen söndag och onsdag. Hej då livet. Och lördagar landträning i Uddevalla s det går inte bara att skita i. Sen kommer ju en del tid även läggas på transport till och från jobb. Så kanske vi kommer ses här under hösten.