Inlägg

Visar inlägg från april, 2013

Elton och hans bebis i sängen

Bild
Mamma har varit barnvakt och jag har gjort mammografi. Måste säga att det inte gjorde så ont som jag trodde det skulle göra. Ondare när jag kom hem och insåg att mitt lillmonster valt bort att sova middag idag.

I min egen säng

Jag ligger i min nygamla säng och verkligen njuter. Det känns helt underbart och jag hoppas det känns lika bra i kroppen i morgon som jag tror att det ska göra. Det kanske inte är så snyggt men vem bryr sig? Jag kanske men kommer säkert på ett sätt så att det blir bättre.

Korv och mos

Bild

Surpellen är hemma

Bild
Idag har Elton varit hos farmor medan jag använt dagen till att slappa i sängen, ta en skogspromenad och shoppa. Inte lätt att köpa till den som har allt, så Elton får nöja sig med kläder och en ryggsäck i present i morgon. Han har ju dock redan fått massa leksaker på kalaset. För andra gången den här veckan har han hoppar över att sova middag och i stället förvandlas till ett hemskt surmonster som gapar över allt och jag menar allt. Nu är det dags för middag efter det bad och sen nästan Sovdags. This Guy är inte kul att hänga med.

Finaste

Han, den där lilla här hemma, hitta på smeknamn till mig idag. Mammi och jag bara smälte.

Asgarv

Bild
Han har humor eller dålig syn min son. Leksaken nedan kallar han för pappa och vovve.

Inte mitt stoltaste ögonblick

Bild
Idag hotade jag en tre åring till döden. Jag sa att om du rör mitt barn kan det mycket väl hända att jag slår ihjäl dig. Barnet och dennes förälder var dock inte svenska. Men det var inga snälla barn som var på lekplatsen.

Ny bok

Bild
Kom på posten idag och lästes tio gånger innan läggningen som Elton ville ha i sin egen säng. Han är stor nu min kille. Vid matbordet sa han också. " mamma..bort..byta..ny,fräsch". Trodde först att han ville ha en ny och fräsch mamma men sen förstod jag att han ville byta blöja. Tur för honom det, ammats kanske jag lämnat honom kvar i Egypten.

Resan

Om två dagar har vi, om allt stämmer, precis klivit av planet i Egypten. Men jädrans vilken tankeverksamhet det är nu innan. Måste liksom planera, köpa in och fixa till Elton. Helt tokigt vad extra saker det rekommenderas att tas med, och jag tar ju med det mesta av det såklart. Känns som om väskan kommer att fyllas med solkräm och apoteksprylar. I vanliga fall packar jag så nära inpå men redan i dag har jag tagit upp resväskan, varit på apoteket och dylikt. På ett sätt bra, för jag provade mina badkläder och insåg att det nog inte bara var jag som inte skulle velat visat upp mig i dem utan resten av mänskligheten hade också betackat sig för att se mig i dem. Ingen trevlig syn alltså. Så fick åka iväg och panikhandla nya badkläder av det mycket dåliga sortiment som fanns kvar från förra året i affärerna. Har också tillbringat morgonen, som för mig startade redan fem med att lista ut hur jag ska lyckas ladda ner Youtube klipp till paddan, dock inte så svårt, det som tog tid var att

Påsk

Bild
Haft en underbart härlig påsk. I fredags åkte vi ner till landet och sen var det härligt häng där hela helgen med mor och far. Vi kratta löv, Elton åkte skottkärra, vi åt, vi sov och jag kolla cykel. I går kväll åkte vi hem och lät Egon vara kvar hos mor och far. Elton ville inte alls åka hem utan ville stanna kvar på landarmen sinamorföräldrar. Idag gick vi upp relativt sent, tack för tidsomställningen, gick och åt frukost, hängde på Plikta några timmar och nu på eftermiddagen på lekplatsen utanför oss. P och Elton är kvar ute medan jag sprang in för att se på lite cykel.