Inlägg

Visar inlägg från augusti, 2018

Hemlängtan

Har precis kommit till jobbet, eller i alla fall för en halvtimme sedan. Hade tänkt att hoppa rätt in i duschen men då ligger det en person och sover där. Så nu sitter jag här med svett som svalnar och fryser så att jag håller på att gå åt. Inte nog med att jag eftersvettfryser det är också svinkallt på mitt kontor. Så förutom att kylan får mig att längta hem fick vi också vårt nya köksbord, stolar och skänken igår och det blev jättesnyggt.   Bidrar ju också en del till att jag hellre vill ligga hemma i soffan och njuta.

Snopet

När de ringer från dagis och frågar var Svante är när jag tagit semester och hänger med Svante på vad jag trodde var hans studiedag.

Och så var jag här igen

Tillbaka till verkligheten. Vecka två på jobbet och semestern känns allt mer avlägsen. Eller jag kanske inte ska säga verkligheten för det är sååå lugnt. Är van att tempot är rätt uppskruvat men nu vet inte vad jag ska göra och det känns som om jag inte helt behövs här. Men i alla fall, det är ju det som gör att jag har tid att skriva. Just nu är jag på en bra plats i livet känns det som. Trots min sambos alla brister, har vi det rätt bra. Vi drar åt samma håll, eller rättare sagt är väll att vi drar åt mitt håll. Igår var vi på landet och fixade, köpte en ny garderob till Svante och planerade smart förvaring i hallen. Även om det får vänta lite efter som vi köpte nytt köksbord med stolar och skänk i lördags för alldeles för mycket pengar. Elton började första klass i dag och han var förväntansfull men inte något orolig utan mer med en längtan att lära och få ta till sig all kunskap som skolan ska förmedla till honom. Svante känns tillfreds med förskolan, trots att jag var lite