Inlägg

Visar inlägg från mars, 2020

Vilken härlig dag

Bild
På tåget. Ytterligare en härlig dag i frihetens tecken. Idag jobb och simhopp. Ska bli härligt, även om jag faktiskt hade önskar gå till yogan idag då det inte gick igår eftersom P hade utvecklingssamtal och var hemma sent. Känner mig vårig idag. 
Vacker men kall dag. Vinterkappa slängd och vårkampanj på. Ska frysa in våren efter tre veckor i karantän och myskläder. Kändes t om lite härligt att ta på en topp under tröjan igår. Kände mig uppklädd. 😊

FRIHET!!

Har jobbat idag, eller rättare sagt jobbar, eller kanske mer korrekt är på jobbet och har i alla fall jobbat en del idag. Det är lite märkligt när det känns som frihet att åka och jobba men så har det känts idag. Frihet. Kul att träffa människor igen som inte är familjen. Men  nu är det strax dags att åka hemåt igen. Det känns bra det också, att följa med Elton till judon. Det känns bra det också. Visst är det galet men så är det.

Söndag och sista dagen på en två veckors lång karantän?

Bild
Eller? Det spränger i bihålorna, ögonen gör ont och jag startar dagen med två huvudvärkstabletter, Alvedon och nässpray. Vet ju att Alvedon inte hjälper utan jag behöver bunkra upp med Treo men nu har jag tyvärr inte det hemma och apoteket öppnat inte förrän klockan elva så trots bättre vetande tar jag ändå Alvedonen och hoppas på effekt.  Ska sätta mig i en evighetslång kö till 1177 senare också för att höra hur de tänker om att gå och jobba. Pontus, granne och läkare trodde inte det skulle vara någon fara och det är ju så att bihållsinflammation inte smittar. Men är orolig för att snuva och mest av allt för att folk ska bli förbannade på en. Ja, ja får se över om det krävs fräsningar idag eller hur det verkar och så vi se hur morgondagen blir.  Skickat med ett par foto på mina godingar. 

Vårtecken

Bild

Igår fördel idag nackdel

Yes! Det är skönt att ha fått en vecka extra ledigt. Som idag har jag rensat och fixat i jordgubbslandet och pillat med lite annat. Men..... idag är det också afterwork med tidigare kollegor där jag inte kan vara med. Det trillar in lite meddelande om vissa som blir lite sena andra som redan satt sig och jag känner hur svältfödd jagar på social interaktion. Har hängt med familjen och typ endast familjen i två veckor och det börjar kännas. Ähhh

Fördel

Bild
Finns vissa vinster av att vara i karantän.  Bara en GT i handen som fattades. 

Krisar lite

Bläää, jag är uttråkad och har existentiell livsångest. Livet bara tickar på och det känns inte som det har tillräckligt mycket innehåll. Känner mig inte nöjd men vet inte vad jag ska förändra för att det ska kännas bättre. Kanske att jag har en försenad 40-års kris, eftersom jag inte hade tid med den då. Ska sätta igång och googla vad jag kan göra för att komma ur den.