Inlägg

Visar inlägg från april, 2020

Bekräftelse eller inte :)

Har ju glömt att berätta en stor grej som hände i fredags. Nu för tiden är det ju inte så ofta jag får uppskattande kommentarer av okända män som passerar så när det händer måste jag ju säga att det sticker ut lite. Så till saken. I fredags kom jag ut i den härliga våren bärande på en fin flaska cava. Alltså flaskan var väldigt blommig och fin. Jag flanerade ner för Linnégatan och passerar en man som i samband med mötet utbrister ”oj, oj, oj så fin då”. Vet nu inte om det var till/om mig eller om det var flaskan han kommenterade med tanke på att han alkoholist.

Varmt eller inte

Verkar bli ytterligare en fin dag. Elton ville ha shorts på sig till skolan. Galna varma unge. Själv tycker jag att det är lite tidigt men jag får väl se över vad han har i garderoben som fortfarande passar. Han har vuxit en del och han känns inte längre som ett litet barn när han sitter i knäet eller i en kram. Liksom breddats. Tänk hur olika vi upplever temperaturer men jag får väl lita på att han tar på sig om han fryser. 

Romantisk bild på mig

Bild
Och en från Järntorget 

Helg är ändå bäst

Bild
Nervkrig Glass på Larssons Och tennis.  På reapet så kör vi samma på söndagen. Varför ändra ett vinnande koncept. Längtar redan efter helgen igen. 

När....

Bild
Västtrafik har valt att gallra i turerna och jag får sitta 20 minuter ute i kylan och vänta på vagnen. 

Världens längsta kortvecka, alla kategorier.

Denna vecka är endast 3.75 arbetsdagar men redan igår kändes det som torsdag så varje gång det slår mig att det är onsdag blir jag helt chockad. Borde inte alls kännas så för jag tycker ju trots allt att det är härligt att vara tillbaka på jobbet och hänga med alla ungdomar och personal igen. Kanske för att njutningen i att vara själv hemma är ändå större.

Coronaskam

Måste ju vara årets nya ord. Jag har ju, vad jag tror, redan haft Corona och suttit i karantän. Stor ångest och skam över att gå tillbaka till jobbet och inte veta om man verkligen är helt frisk. Skam varje gång man hostar eller harklar till. Skam när näsan rinner som den gör när man varit ute i lite kyla. Och idag stor skam över vilken hemsk person jag är som var ute och shoppade lite igår och tog en öl för tänk på att nu har det faktiskt bevisat att man inte alls blir immun. För att någon person först hade Corona därefter var friskförklarad och sen fick det igen. "Skäms på dig, tänk om jag blir smittad." Nu ska jag gå ner på avdelningen och smitta lite folk, eller. Gör jag det då får jag minsann verkligen skämmas.