Inlägg

Visar inlägg från februari, 2021

Gangsta

Bild
Ändå kriminellt mycket bättre. 

Vem är jag egentligen?

Ibland slår det mig med full styrka. Vem är jag, vem har jag blivit de senaste tio åren. Jo, en person som kroppen börjar studsa på när Dance Monkey kommer på slumpmässigt på en topp 50 lista över mest spelade 2020. Känner knappt igen de andra låtarna men Dance Monkey, jo jo, då studsar fötterna igång. Skyller allt på barnen och konstaterar musiksmaken kan för gått vara förstörd. 

Det hjälpte inte med munskydd

Bild
Jag blev trots allt det en zombie 🧟 

Nu även på mig

Bild
Vet inte om det stämmer men mamma sa att nu ska det vara påsela tiden. Så innan jag läst på sitter även jag här med Corona symptom än annars, andningsproblem och halsont, vilket framkallas av munskyddet. Urk!

Morning glorey

Bild
Idag åker vi till fjällen. Sådär typiskt samtidigt som snön kommer till stan. 😃🌧❄️

Fick ❤️dag kort

Bild
Av Svante till familjen.  Det kan man kalla syskonkärlek. 

Besvikelsen

När man, jag alltså, ska träffa två vänner ute för snack och prat och strax efter ett upptäcker att jag fått ett meddelande om att den ena precis fått ett positivt Corona resultat och mitt svar något senare om att jag och den andra ändå kan ses inte kommer fram för att hon arbetar på häktet och inte får ha sin telefon. Så sitter hemma , deppar och tar ett glas vin. Fy fan!

Hooked on tennis

Bild
Nu går jag all in tennis och satte igång abonnemanget på eurosport så att jag ska kunna följa Australia Open. Herregud vad här finns att se. Gick upp fem i morse och börja kolla en match som inte ens var klar när jag var framme vid jobbet.   Hade tur som började min första match med han som var 1:a rankad efter som det medförde lite goa känslor för honom, inte romantiska, så det är ju kul att det går bra för någon man håller lite mer på.  🎾 

Skratt och lite mobbing

Skrattade ihjäl mig och har kraftigt mobbat min kära sambo efter gårdagens läggning med Elton. Han börjar ju liksom bli stor nu och med det uppstår ju vissa känslor. I alla fall. När vi låg där och pratade frågade min kära son: -Har du sett pappas snopp? -Ja, det är klart. Det gör jag ju dagligen.  Vilket inte är så konstigt då vi alla går nakna emellanåt. -Jag tycker det är lite äckligt när han går omkring naken med sin äckliga gubbsnopp, tycker inte du det? -Nä, tänker att vi alla är födda nakna och att det inte är så äckligt. Osv.   I alla fall, kommer så väl ihåg känslan när man inte alls längre ville se sina föräldrar nakna och bara tyckte att det var äckligt och nu är han där min fina unge.