Inlägg

Visar inlägg från maj, 2015

Stora tankar

Han tänker så otroligt mycket nu min stora kille. Häromdagen blev jag verkligen tagen på sängen. Han och jag hade mysbad med bubbelbad och levande ljus när han börjar fråga om hur en bebis kommer till magen. När jag efter att ha blivit inträngd i hörnet eller hur jag ska säga berättar för honom att mamma och pappa kramas på ett speciellt sätt undrar han om jag inte kan visa hur. I förrgår när vi var ute och gick började han fundera över hur han skulle hitta en mamma. Du har ju redan en tyckte jag. Men det han menade var hur han skulle hitta en mamma och få barn med. För pappa vill ju hemsk gärna bli farfar. Igår kväll vid läggning låg han och reflekterade över att han hade ljus hud medan hans kompis Ben har mörkare hud och hur det kommer sig. Inte de lättaste frågor att svara på även om jag försöker att på ett lätt och inte skrämmande sätt berätta så gått jag kan. Men trots allt är det häftigt att få veta allt som rör sig inne i hans huvud, hur han går och tänker och hur han fö

Snudd på socialfobi

Sista veckan på jobbet. Härligt! Det som är mindre härligt är att jag ska lära upp en kille och han känns bara så oskön och tråkig. En hel vecka ihop med honom, blä.  Han är klättrare och bor iBerlin så du kanske vet vem han är och kan ge lite kul input. Vet ju att jag kan tycka folk är lite tråkiga innan jag känner dom. Synd att du inte är hemma.  

Sjukt

Bild
Lyxig morgon när alla sover under hela tiden jag gör mig ordning och fortsätter sova när jag går. Lite mindre lyxigt när jag väcks klockan tre på natten av att Elton har fått feber och spyr lite lätt i min säng.  Stackars killen är sjuk. Igår ringde de från dagis, de fick inte tag i P då hans telefon var sönder så mamma fick åka och hämta honom. 

Glatt

Bild
Skönt att ha modet att ta på sig det man gillar utan att bry sig Vill jag gå klädd som en 4 åring så gör jag det

Längtar hem

Bild
Just nu så kul att jag sitter och tar ful bilder. Ändå har jag att göra men ingen lust. 

Fördriver tid

Ibland är det så svårt att komma igång med något. Sitter just nu på mitt jobb och slösurfar i stället för att skriva på utredningen vilket jag borde. Nope, jag måste ha en blåslampa i rumpan för att få saker och ting gjort. Lite dålig egenskap kan tyckas. Men däremot har jag verkligen jobbat som en besatt de sista veckorna för att få färdigt allt så lite är jag ändå värd att slappa.   Mina tvångstankar har ökat lavinartat under de senaste månaderna. Har säkert med hur situationen är på jobbet att göra men ändå. Känns lite småskrämmande när jag ser hur jag klipper till med knytnäven rakt i ansiktet på någon av flickorna så att det liksom blir ett hål i huvudet, eller hur jag nästan sträcker fram benet och fäller någon av dem när de går förbi, eller alla elaka kommentarer som jag verkligen får kämpa med att inte säga. Hua. Men än värre är när jag tänker så om mina fantastiska härliga ungar. Tur att jag ska sluta snart. Har ju inte haft massa sådana här tankar på jättemånga år m

Skylla ifrån sig

Elton vaknar till i morse i min säng efter att han däckade där av trötthet och feber i går klockan fem.  Hör honom ropa. "Mamma, jag tror att du har bajsat i sängen. Det ser ut och luktar som bajs".  Kommer in och ser en misstänk fläck uppe vid kudden på den sidan Elton sovit och säger. "Om det ser ut som bajs och luktar bajs är det nog bajs men jag är säker på att det inte är jag".  "Det är nog Svante då" Klart att han som inte kan försvara sig ska få skulden till det som troligtvis är en blötfis av en sjuk liten kille. 

Hemmaspa

Bild
När mina härliga men ack så energikrävande barn somnat efter att hetsätit fredagsmyset gjorde jag hemmaspa. Känner mig härligt varm, mjuk och väldoftande. 

Knör vi igen

Efter två nätter då jag varit ensam i sängen till tidig morgon fick kroppen sig en chock när jag fick hämta Svante redan klockan halv två och det då redan låg en annan kille där. Något tröttare idag än jag varit tidigare dagar. 

Looking good

Bild
Testar mina födelsedagsprylar. Ser i alla fall fint ut. 

Dan efter dan

Bild
På väg till jobbet. 42 år gammal.