Inlägg

Visar inlägg från november, 2018

vemod och lycka

Har börjat förbereda mig, slängt papper som det är sekretess på och som jag sparat på mig under en längre tid (för att det är jobbigt att gå och slänga). Rensat lite på min White board så att det bara finns en tavla jag fått målat till mig av en ungdom samt två kort på barnen. Vemodigt men ändå härligt. Tror inte riktigt det här med bytet av jobb har hunnit landa i mig men att göra sådana saker gör ändå att det blir lite mer verkligt. Tänk att om två dagar sitter jag på en buss på väg ner till dig i Tyskland. Som jag längtar. Det ska bli sååå kul att få se dig, Alma och er nya lägenhet. I år ska jag ta med mig massor av varma kläder så att jag inte går och fryser J . Kommer ihåg hur kallt det var senast. Har redan tagit upp väskan, eller rättare sagt så tog jag inte ner den i källaren efter Stockholmsresan. Men i alla fall så är jag LADDAD.

Upp och ner

Haft en härlig helg med middag hos vänner och firande av 96-årig gammelmorfar för att sen gå till jobbet med lite ont i magen.  Hade jag varit en person som sjukskrev mig hade jag gjort det nu. Arbetslusten är helt borta. Idag sa Elina upp sig. Bra gjort av henne.  Jag har nu kommit på att jag inte tänker köpa en bil utan en elspark. Tror du de kommer tycka att jag är galen när jag kommer till jobbet. Tar buss eller tåg så långt det går och sen blir det kicken. 
En bra start. Jag vaknade innan barnen vid sju och destrax därefter. Köpte go frukost och gick iväg till Hagabadet körde ett pass med Kundaliniyoga följt av bad och bastu. Hem och barnen är borta med Per. Dom är i stan och när de kommer hem har de med en ny tandborste till mig eftersom min slutade fungera för ett tag sedan. Alltså vilken toppen start på dagen men sen.  Kasst. Jag hade köpt biljetter till en teater till mig och kidsen. Vad tråkigt, vill inte gå. Kan jag få vara hemma. Det fick dom så klart inte. Men de bråka konstant. Kände riktigt hur jag önskade att jag inte skaffat barn och förstört mitt liv. Älskar dom så klart men önskar att jag slapp ta ansvar för de tråkiga negativa skitungarna som luggat i en hög och slagits lite överallt. Lite gammal hederlig barnaga hade känts bra.  Teatern var i allafall bra. Sen har väl den senare delen av kvällen varit okey. Middag och spel. Men jag kommer inte gråta när dom går och lägger sig direkt. Inte alls. 

Som en käftsmäll

Att titta på tågbiljetten vid elva, kvällen innan man ska åka och inse att tåget går 5.04.  Nu sitter jag på tåget och tittar ut i den kalla fuktiga dimma som ligger över det grå och tråkiga Sverige jag passerar.  Drömmer mig till värmen och stämningen på Hagabadet min källa för lugn och avslappning. Jag har dragits allt mer till Hatha och Yinyoga. Igår var jag på ett 90 minuterspass vilka tillägnades till endast tre positioner och till att anda sig igenom spänningar.  En halvtimme kvar till ankomsten i Stockholm och sen vidare till Sollentuna. Har hört att utbildningen ska vara riktigt bra och det är ju tur eftersom jag kommer vara galet trött i dag. 

Kör lite skräck

Bild
Inte lika läskig som väntat men läskig och en hel del räddskrik har allt kommit.