Inlägg

Visar inlägg från december, 2018

Badat och bastat

Bild
Blir inte mycket bättre än såhär

Rymmer hemifrån

Bild
En inställd julgransklädning på grund av söndrig ljusslinga till min bästa plats just nu.  Ska köra kundaliniyoga om några minuter. Efter det tänker jag bada och sätta mig i ångbastu med aroma och vidare till de självgående gungstolarna. Blir det bättre. Nej! Ser lite rädd ut men det är jag inte. 

Nedräkning

Räknade precis hur många dagar jag har kvar på Björkbacken. 16 dagar och ett par timmar. Känns så sorgligt att längta så från något jag i stort ändå gillat så mycket tidigare men just nu känns som en otrygg och fientlig miljö. I fredags berättade Tanja för mig att Fredrik försökt att splittra genom att tala ned mig inför Tanja. Han i ifrågasatte att jag satt tillsammans med de lugna ungdomarna (de som veckan innan hängt i ribbstolarna i 7 timmar och skrikit) när det var en avskiljnings situation i rummet bredvid. Hade han frågat hade jag kunnat berätta att jag satt i ett samtal när larmet gick som jag fick avsluta för att därefter gå till den flickan som skulle befinna sig här upp och när jag kom ner på avdelningen så var det redan så pass fullt med annan personal att flera bara stod och såg på och att jag då kände att jag gjorde bättre nytta att lugna de ungdomar som jag satt med så att vi inte skulle få en situation även där.

Så att.....

Bild
Jo men fick avboka yogapasset för att det här tar längre tid än vad jag mindes. Kan säga att jag börjar känna av den tidiga morgonen och vill mest av allt sova. 

Bästa livet

Bild
Fick tillbaka resultatet på Mamografin igår. Inga spår av cancer. Pust! Har faktiskt inte känt mig så nervös förutom precis när jag öppnade brevet. Precis där kan ju hela livet ändras.  Idag kör jag en dag för mig. Gick och la mig åtta igår, så jag vaknade redan 04.15. La mig och läste en stund. Väckte familjen, gick till ett pass spinning och nu sitter jag här och bara njuter och tänker på hur bra jag har det som får vara i denna miljön.  Snart ska jag duscha och gå till frisören. Sen har jag bokat ett yoga pass följt av shopping och bokklubb. 

Den andra advent

Söndag morgon, andra advent och bara en dag kvar av den här helgen. Jag har beredskap, Elton är sjuk och igår gick jag inte utanför dörren på hela dagen. Ibland kan det kännas jobbigt att vara inne en hel dag men igår var det faktiskt bara skönt. Vi pysslade, såg på film och bara myste. Idag har jag redan varit otroligt produktiv. Jag har varit ute på nätet, förnyat min medicin och lagt in om att få en tid till läkare för min Haluxvalux. Hoppas jag ska få en tid för operation, det får jag såklart inte med en gång men att gå till läkare är ju i alla fall en bit på vägen till att komma dit. Idag har jag, om det är lugnt på jobbet, tänkt att gå och träna samt åka in till stan för att titta på en klänning och köpa några julklappar.

Lika, lika

Bild
Har längtat efter min plats lika mycket som efter barnen när jag varit borta.  Min plats Lugnet och speciellt det pass jag varit på nu. Somnade nog i varenda ställning.