Inlägg

Visar inlägg från augusti, 2019

Älskade helg

Dagen jag längtad efter. Fredag och dags att gå på helg. Landet hela helgen med mammi och barnen. P ssska vara kvar hemma och gå på bröllop. Kul för honom men så mycket roligare för mig. Hoppas vädret blir okey så att jag kan vara ute i trädgården. Klippa, rensa och fixa inför hösten. Ta vara på det som odlats under sommaren. Sätta höstblommor i krukorna. 

Kollektivtrafiknyttt!

Bild
Idag är det så kallt på vagnen att det är bra att ta på vintermässa

Känns som en bra dag

Bild
Godmorgon fina! Känns som en bra dag idag  och har haft några bra dagar nu. Cocktailpartyt var en hit. Så trevligt. Sov till halv tio i söndags, njut, innan vi hämta barnen som hängde med kusinerna. Elton har lärt sig göra en volt på studsmattan och ingen av dem ville åka hem. Sen tillbringa vi hela fina Söndagen på Ikea och göra Eltons rum till ett minitweenie rum. Igår fortsatt sol och en bra dag på jobbet. Svante började fotboll igår och tyckte det var jättekul. Efter läggning försökte vi få till Svantes rum. Han var nöjd men inte jag. Ska prova något annat idag så får vi se hur det blir.  Jag på väg till jobbet.  Under en vuxen man på väg till jobbet. Undra hur han tänkte där och vad han jobbar med?

Har det bra

Bild
Barn i all ära men när barnen åker i väg till släkten innan tio på morgonen då passar vi på. Jag och Per har varit i stan och shoppat. Ny kostym och fluga till honom och parfym och vax till mig. Sen tog vi en lång härlig lunch var vi ville utan att behöva tänka på om det fanns något till kidsen. Och nu sitter jag här i värmen på Hagabadet och ska strax köra ett yoga pass, följt av meditation och spa. Alltså en lyxdag som avslutas med cocktailparty.  Bästa!!

Yngre killar alltså...

Det är så kul att arbeta med lite yngre killar och se hur saker och ting förändras. Idag berättade en av de anställda hur han använde exfolierande sockar för att fötterna skulle bli mjuka och lena, att han hade en elektisk nagelputs som han använder till naglarna på tårna och händerna samt hur bra han tyckte att absolut torr var för att förhindra fotsvett. Alltså så gulligt! Har svårt att se killar som bara är 15 år äldre hålla på med sådant. Det har verkligen hänt något.

Inte så lång :)

Min lilla Svante. I en vecka har han tagit med sig ombyteskläder till dagis fram och tillbaka i väskan och inte lagt dem där de ska vara. Varje morgon har jag påmint honom om att lägga dem i korgen på hans plats. Så igår frågade jag vad det var som gjorde att han missade detta varje dag och då sa han att det berodde på att han inte nådde upp. Lilla gubben! Skickade ett sms till hans lärare idag så jag hoppas att de kan hjälpa honom idag.

tisdags måndagen

Känns som måndag men det är tisdag. Idag var det skarpt läge, alla skulle upp och iväg i tid. Elton tog igår ett beslut om att äta på fritids för att kunna sova lite längre. Vilket känns väldigt bra då det tar en evighet för honom i vanliga fall. Själv tog jag tåget och när jag kom fram till Lindome beslutade jag mig för att ta bussen som går en bit och gör att jag bara behöver gå en kilometer i stället för två och gör att man lättare blir upplockad på vägen. Men som sagt lite trött och tar bussen åt fel håll så det slutade med att jag gick tre kilometer i stället. Igår började judon och jag var med Elton. Nu var det i och för sig färre barn (alla hade kanske inte uppfattat startdagen) men tyckte ändå att jag kunde se att Elton kunde fokusera på ett helt annat sätt. Börjar bli så galet stor.

Ett litet steg för mänskligheten men ett gigantisk för mig......

Fredag och halva dagen kvar tills helg!! Världens bästa mammi kommer och hämtar upp mig på jobbet vid fyra. Idag händer något stort i våra liv. Elton ska hämta upp Svante och ta med honom hem från fritids halv fem. Galet! Vi får se hur det går J . Hoppas bra för det är ju toppenbra om de kan ta sig hem tillsammans för då har jag lite tid att packa ihop till landet innan vi åker. Mina stora killar.

Tillbaka, tror jag

Så efter ett väldigt långt sommaruppehåll är jag tillbaka. I alla fall gör jag ett försök. Sommaren har varit helt fantastisk, precis så som man drömmer om att den ska vara. Bästa midsommarfirandet även om inte syster och systerdotter var med i år. Följt av två varma veckor på tågluff i Italien. Hem för ett gästspel på jobbet i en vecka, för att därefter ha en vecka med simskolan för barnen. In på jobbet igen en vecka och sedan två veckors härlig ledighet till. Sen började jag denna vecka med föräldraledigt måndag och onsdag. Kan säga att jag inte har landat in. I tisdags tog jag ett krafttag och fick lite gjort men idag, hmm inte direkt arbetat ihjäl mig än så länge. Skönt i alla fall att jag är ledig på måndag också då barnen har studiedag. Ser redan fram emot helgen och ledighet.