Men..........


Jag tycker verkligen om min chef, men…
Hon har också vissa brister och det skapar en mindre bra stämning på avdelningen. Som att hon verkligen favoriserar viss personal och inte kan se deras brister lika bra. Att hon vill att vissa ska sluta och har svårt att se det som de faktiskt gör bra. Väldigt svart-vit i sitt tänkande i vissa hänseenden.
Hon har också, vad jag tycker en tendens att övertolka mycket av det som sker i integrationen mellan människor och uppfattar saker som kritik emot henne eller verksamheten.
En annan sak, som i grunden är fin men som också gör det svår arbetat, är att hon gärna gör individanpassade undantag i stunden vilket medför att det blir en otrygghet hos samtliga som arbetar att ta beslut om saker och ting på avdelningen och gällande ungdomarna då det sedan kan ändras efter ett samtal med henne.
Alldeles nyss hade hon ett samtal med en personal (som hon inte gillar) där hon kom med kritik utifrån vad en medarbetare sagt till henne om honom. Hon tog samtalet i personalrummet och lämnade sedan. Han tog väldigt illa upp och kände sig kränkt då det inte alls är hans upplevelse av den dagen för att därefter i sin sinnesstämning gå ut och prata illa om den personal han arbetat med samt om avdelningen. Inte helt smidigt kanske?
Får kanske vara lite ödmjuk här och tillägga att det kanske är jag som är okänslig för stämningar och för snäll i relation till andra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagis, lek och tillbaka till landet

Blev visst ett gnäll inlägg