Inlägg

Visar inlägg från januari, 2020

Pinsam!

Sista dagen på arbetsveckan och det känns bra. I morgon blir det skridskor med Svante och hans klass. Frågade Elton också om han ville att jag skulle följa med honom och hans klass den 21 då de ska iväg och åka. Det ville han inte utan jag var pinsam. Det sa jag till honom att jag absolut inte var pinsam och frågade var det var som var så pinsamt med mig. Vet inte om han inte kom på något riktigt eller ifall han ville bespara mig att han skulle säga något elakt om mig men det han sa var i alla fall att det var för att jag gick runt och fes hela tiden (vilket jag inte gör) samt att jag som en person med touretts gick runt och skrek snopp, snopp, snopp. Tillslut kom han ändå fram till att det skulle vara okey att jag följde med ifall det innebar att han också skulle komma att få gå hem tidigare den dagen. Så nu skickade jag ett meddelande till hans fröken och frågade om de ville ha med föräldrar.

Pendeln och telefonen

Hade lite kass känsla när jag gick på pendeln i morse och de hade problem att öppna dörrarna och den var rätt för nu står vi still i Mölndal med tekniskt fel. Jag har missat anslutningsbussar och har knappt något batteri kvar på telefonen. Har haft lite för många sådana där tillfällen när batteriet nästan laddats ut på sista tiden att jag börjat fundera på och nästan bestämt mig för att köpa en powerbank. 

Det blir ändå bättre

Livet känns något bättre än i måndags men fortfarande en melankoli inom mig så när jag rör mig från ytan och inåt är den där ledsamheten. Klart att den, som i råd jag fått, kommer minska om jag får ny stimulans och roliga upplevelser kanske att engagera sig i något men det är ju det där med de få timmarna som finns på ett dygn och att få ihop allt. Tittade idag på platsbanken om det finns något jobb att söka, inte för att jag inte trivs men kanske jag behöver en ny utmaning, men där fanns verkligen inte något som tilltalade mig. Kanske ska jag måla om hemma, slänga ut soffan och möblera om, klippa mig (och det behöver jag verkligen) eller boka en egen resa utomlands och bara vara jag. Tror dock inte att det senare hade uppskattats hemma, tror inte jag heller hade tyckt att det kändes okey om P gjorde det. Nu ska jag snart ta på mig och ta mig hem igen i allt det här gråa, för att idag ha den stora turen att ta med mig bägge barnen till Eltons simhopp. Så mysigt att göra saker til

Läkarbesök och tågförseningar

Kan sammanfatta min dag så här långt. Besök med Svante för att se över hans födelsemärke, det såg bra ut men ändå remiss till hud läkaren och nu gick tåget en halvtimme senare. Hade precis ställt in mig på att ta semester resten av dagen. Så både bra och inte att det gick, tåget alltså.  I alla fall. Nu på väg till jobbet. 

Depp

När det väl kommer ett blogginlägg så är det helt deppigt. Fy vilken seg och tråkig dag. Utanför regnigt, grått, dimmigt och kallt och vädret trycker sig in trots att jag tänder upp. Känner mig deppig och som om jag jobbar allt för mycket, att jag inte hinner med mitt riktiga liv. Och vad är då mitt riktiga liv frågar jag mig då och det ända som dyker upp är min och barnens träning. Är det mitt liv, blir nästan ännu mer deppig när det är det ända som dyker upp. Men denna vecka. Måndag- judoträning för Elton, tisdag- min träning, onsdag simhopp med Elton, torsdag skulle jag och Elton försöka få till en squash tid medan Svante är på simning, på fredag har jag tagit ledigt för att åka skridskor med Svante och hans klass, sen skulle jag försöka få in ett yogapass innan jag ska på bokklubb. På lördag tänkte jag yoga och därefter badminton med Svante och på söndag yoga och så ska Elton på squashträning. Hej livet! Däremellan ska man försöka ordna med mat, hålla ordning hemma och läsa någ