Det där med läggning

Blev så glad och riktigt varm i mammahjärtat, och ja det finns ett mammahjärta, det kommer när man fått barn så är det bara, när Elton i går vid läggdags kom gående med sina dockor Patrik och Lukas. Tänk lite omvårdnad i stället för bilar och andra hårda ting i sängen. Det finns hopp för honom också.

Så både Patrik och Lukas var med i sängen och skulle sova med oss. Så gulligt. Fram tills att det visade sig att nu var det inte bara Elton som skulle prova ett par tusen ställningar innan han somnade. Både Patrik och Lukas skulle också prova några tusen ställningar. Plus att det blev ett gäng fler för Elton eftersom det ofta hände att han råkade lägga sig obekvämt på någon av Patrik och Lukas eller på bägge två.

Efter en halvtimme hade mammahjärtat stelnat och jag längtade efter att återigen ha en buss i sängen vid läggdags. Men när Elton väl somnat på min arm (som vanligt, fattar inte varför han ska prova tusen ställningar när han oftast somnar i samma) med Lukas på sin ena lilla arm och med Patrik på sin andra lilla arm, då smälte mamma hjärtat igen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagis, lek och tillbaka till landet

Blev visst ett gnäll inlägg