Inlägg

Visar inlägg från oktober, 2016

Helgen och brister i kommunikationen.

God Kväll! Dags att säga hej då till helgen men inte för att återgå till vardagen i morgon utan till studiedag på dagis och häng med ungarna. Haft en rätt skön helg. Den började redan i fredags med att vi åkte direkt till Åby simhall efter jobbet. Kom hem sent och barnen var trötta så de somnade på en gång. I lördags sket jag i Mulle och lät P åka själv med ungarna. Faktiskt så börjar jag känna såhär att ska de fortsätta på Mulle får P göra det. Jag tycker inte att det är kul och det är inte så att barnen skriker av glädje. Snarare säger Elton att han inte vill och Svante säger inget alls men kanske att han tycker att det är kul. Skönt att vara hemma i alla fall men efter ett tag började jag fundera på var de tagit vägen. När de väl kom, två timmar efter att det slutat, hade de varit på Stadium också. Det gjorde så klart inget men det där med att kommunicera. Sen var vi på Liseberg på eftermiddagen och kvällen. Elton åkte slänggungan för första gången. Som han längtat efter det

Oh My god!

Han är verkligen dum i huvudet.  Ska till Liseberg. Barnen vill ha halloweenkläder på sig. P fråga om vi ska ta med jackorna. Om vi ska ta med jackorna. Hej svinkallt och på väg in i vintern. 

Tidsluckan!

Idag var det dags för utbildningen igen. Barnen fick äta frukost hemma och sen mutade jag dem med pengar för att ta på sig själva, eller rättare sagt de fick möjlighet att tjäna pengar. Gick jättebra😃. Sen stressa vi iväg till dagis pussades och jag jäkta iväg till kursen. När jag kom in var det helt nedsläckt och inte en människa här. Blev lite orolig att jag tagit fel på dag men satte mig ändå och njöt av att bara vara. Så skönt och här kom läraren så det var inte fel. Men en halvtimme att bara vara. Underbart!

En blöt helg

Regn, regn och regn. Så har det sett ut i helgen och under det att vattnet strilat har jag: Kommit hem på fredag efter jobbet och ätit mat som Elton varit en stor del i. Han hade rivit ost, hackat gurka och tomat samt hällt upp annans. Så trots att jag inte hade planerat äta pga utgång fick jag stoppa i mig lite. Sen mötte jag upp tre jobbarkompisar åt och tog ett par öl. Ny favorit är helt klart sötpotatis pommesfrites, så gott.  I lördags åkte vi ner till landet och klippte lite träd och bockade av allt på morsans lista. Sen låg vi alla fyra och knödde i vuxensängen vilket fick sömnen att bli något/ mycket lidande.  I dag har vi varit på biblioteket och kört balansgång på blöta stenar i Stättared. Nu ser vi Bamse innan vi ska hem till mamma och äta middag.  Mycket mys och en hel del bråk. 

"God morgon"

Bild
Skönt att vara uppe tidigt och få höra vad de här snillena pratar om.  Eller inte stoppar in lurarna, sätter på en pod och drar täcket över huvudet. Längta efter sömn. 

Uppdatering seperationsstatus

Idag är det två veckor sedan jag talade med P om att jag ville separera, jag såg ingen förändring i vår relation och ville inte fortsatt slösa bort mitt enda liv på något som inte fungerar. Det som inte fungerar i min åsikt är att vi inte pratar med varandra och att det alltid är små stökigt hemma. Jag var villig att inte göra några drastiska förändringar innan nu på torsdag då vi varit hos familjebehandlaren. Måste också tillägga att under samtalet, som man kan tycka borde vara rätt viktigt, ringde hans pappa och i stället för att säga att han var upptagen och kunde ringa tillbaka pratade han med sin pappa om absolut inget i minst 20 minuter. Men han har nog ansträngt sig. Det är mycket finare hemma, han har tagit större ansvar när jag var sjuk och när jag i helgen var intill döden trött. I lördags när jag kom hem hade han också köpt vita tulpaner som ju jag älskar, kanske inte ihop med Halloween inredning, men ändå. Däremot pratar vi fortsatt inte, något som kan tyckas än me

Hokus-pokus filiokus

Nu ska jag berätta om en märklig situation i fredags. Jag arbetar ju i co-terapi par med en man på 66 år. Han är väldigt annorlunda och lite gränsslös men spännande. I fredags skulle jag äta lunch hos honom. Han har tidigare i livet gått kursen i någon form av handpåläggning för att lösa upp blockeringar och energiflöden (d.v.s. hokuspokus) så när jag kom dit hade han gjort i ordning en massagesbänk med filtar och musik och grejer och frågade om jag ville prova. Så länge jag inte behöver ta av mig några kläder, för det skulle känts konstigt sa jag. Sen låg jag där en stund på bänken omlindad i filtar medan han höll på olika punkter på mitt huvudet. Kände absolut inget mer än att det slösade bort tid. Så antingen är mina blockeringar så starka att inget kändes eller så fungerar det helt enkel inte. Sen åt vi potatissoppa och bröd, pratade en del och så åkte jag tillbaka till jobbet.

Färgen

Bild
Nya färgen. Du behöver inte titta på frisyren den räknas inte. 

Kort startsträcka

Tidigare i kväll såg jag en bild på mig och syster där jag hade mörkt hår. Håret såg livfullt och fräscht ut. Ville ha igen. Är något impulsiv. Om tio minuter ska jag skölja ur färgen från håret.