Inlägg

Visar inlägg från november, 2016

Hemma igen!

Efter några dagar hos syster i Tyskland är jag hemma igen. Längtar redan till julen då vi får ses igen. 

Mm

Yes!!! När jag vaknat tittar på klockan och den är varken fyra eller fem utan halv sju. Underbart!

En genial idé

Kom på något så otroligt smart i natt men det är ingen som tycker att jag ska utveckla min idé. De förstår helt enkelt inte hur genialiskt det är. Visst blir du nyfiken och nu ska du få höra om "Äckelfisomvandlaren". I stora drag sätter man in någon typ av luktomvandlare i ändtarmen som tar bort den äckliga lukten och gör att det i stället kommer ut något som luktar mycket bättre. Det skulle också kunna vara någon typ av kalsong (för det är väl mest män som fiser äckliga fisar som filtrerar och gör om lukten. Alltså om någon har lust att utveckla idén så är ni välkomna.

Och så var den här. Veckans bästa dag.

Och så var vi där igen. En av veckans bästa dagar. Idag kommer jag dock att frångå rutinerna med tacos, godis och film, så kallat fredagsmys, och i stället bege mig på en liten afterwork i Malins butik ag/au för att därefter äta, dricka vin och sällskapa med Edina.

Uppdatering jobb

Har precis tryckt på sändknappen för att få iväg den ena av de tjänster jag haft för avsikt att söka och efter ett samtal med avdelningsföreståndaren på den aktuella avdelningen kändes det faktiskt som att det verkligen är där jag skulle vilja fortsätta mitt arbete. Hon talade med stort engagemang om tjänsten, avdelningen, personalen och de ungdomar som vårdas där på ett sätt som fick en att känna hon gjorde det som stod i hennes makt för att göra det så bra som möjligt för samtliga. Finns också en lockelse i att arbeta med den ungdomsgruppen som är äldre, mellan 17-20 (oftast), som har fått vården i ”straff” genom LSU och som faktiskt i en undersökning har ett IQ som ligger 10 enheter över de som vårdas enligt LVU. Just nu är det enda som talar för BB att jag slipper ha bilen.

Söndag, sammanfattningsvis en blä dag

Bra och jobbig dag. Fick sova ut till nio innan P kom in och väckte mig det var otroligt härligt. Sen gick vi bara runt och skrotade fram till tolv då jag och Elton stack iväg för att gå på musikteater tillsammans med hans vän och dennes pappa. Efter det släppte jag i väg Elton med dem och hämtade upp honom ett par timmar senare. Så lugnt och skönt men därefter bröt helvetet ut. Elton han knappt komma innanför dörren innan har började ge sig på Svante och så fortsatte det hela kvällen. Så fort jag inte gjorde något med honom gick han på och slog Svante och vid tre tillfällen tog han runt Svantes hals. Jag blir helt vansinnig, uppgiven och trött. Förstår inte hur jag/vi ska få det här att sluta när det är så. Helt plötsligt känns barnaga inte alls som misshandel utan som en helt förträfflig uppfostringsmetod. Inte så att jag har utövat den ännu men det känns ändå som ett bra alternativ när jag inte vet hur jag ska göra. Blä! Sen efter att jag lagt kidsen och kommer ut sitter P och s

Varning! Skryt inlägg

Och på väg hem från jobbet ringde de från tidigare arbetsplatsen och uppmanade mig att söka samt gjorde massa reklam för stället när jag sa att jag blivit ombedd att söka ett annat jobb idag. Go känsla att ha med sig i helgen. Jag är bra, i alla fall tror de det (mohahha). Elton tyckte jag skulle välja det jobbet jag var tvungen att jobba minst på så att jag skulle vara hemma mer. P sa knappt något. Han borde ju verkligen hylla hur duktig jag är även om jag fått rätt mycket bekräftelse som det är. Ska passa på att skryta lite till. Tjänade 400 kronor när jag klippte Svante och inte för att höja mig själv men jag måste säga att det blev bättre än när vi gått till frisören. Så nu var det nog färdig skrytet för idag.

Så jobbigt!

Förra veckan när jag träffade en vän och tidigare arbetskamrat fick jag veta att en tjänst där troligtvis skulle bli ledig och uppmanad att i sådana fall söka den. Tänkte på det och såg mycket klokt i det men.. nu blev jag inkallad till högsta chefen här och ombedd att söka en liknande tjänst på min nuvarande arbetsplats men på en annan avdelningen. Fördelen med min förra arbetsplats är att jag inte skulle behöva ha bil och alltså kunnat tjäna massor av pengar på det. Nackdelen är att det inte ens är säkert att den kommer ut, det hänger ju på om den som nu har tjänsten slutar. Ytterligare en sak som talar för denna tjänst är att det inom arbetsplatsen inom ett par år troligen kommer att starta upp ytterligare en avdelning med utredningar vilket jag gillar och där kommer de behöva en avdelningsföreståndare Fördelen med min nuvarande arbetsplats är att jag kan tänka mig att den är mer meriterande samt att det finns mer utvecklingsmöjligheter här. Nackdelen är att jag måste ha bilen k

Scandal

Skandal att jag glömt berätta om min nya serie Scandal.