Inlägg

Visar inlägg från juli, 2017

Voltar

Vilken härlig dag vi hade igår, jag och barnen. Mycket bad blev det. Elton lärde sig göra en framåtvolt i vattnen efter att"dykt" i och en bakåtvolt i vattnet. Så modig. Vi har inte sagt något till P så han ska få se idag.  Idag ska vi till Varbergs utomhusbad med simskolan. Kanonväder just nu i alla fall. Hoppas det håller i sig. 

Ett bra slut

Bild
På dagen.  Mjuk pianomusik i högtalaren. Doftljus. Vin. Och möjlighet att skriva av sig. 

Terapi

Bild
Mår mycket bättre idag. Har använt mig av shopping terapi. Köpt en ny tavla, en väska och en klocka.  Sen prata vi lite igår. Inte för att jag tror det blir bättre för det, men. Vi bestämde att vi ska ta ansvar för struktur hemma och barnen varannan dag. 

Mina egna dagar

Bild
 Hej i sommarkvällen! Jag har haft ett par härliga dagar. P åkte till stan i måndags kväll och jag har varit själv med barnen och får jag säga det själv. Fy satan vad skönt jag tycker att det har varit, det blir mycket lättare när jag är ensam. Kul också att få komma lite nära Svante som har varit så otroligt pappig men nu är han allt min kille. Kanske inte håller i sig när P kommer tillbaka men ända. I går eftermiddag efter simskolan kom morsan ner. Hade höga förväntningar på att umgås efter som det var vad hon önskade sig av mig i födelsedagspresent. Men våra tankar om att umgås går helt åt olika håll kan man säga. Jag tänkte att vi skulle sitta och prata om livet och tankarna om det, kanske dricka ett par glas vin. I stället blev det så här. Jag kom ut efter att ha lagt barnen och hon tittade på Allsång på Skansen. Sen tittade hon på Morden i Midsomer. Jag försökte försiktigt säga att jag hade förväntat mig att vi skulle umgås då sa hon att det var det vi gjorde. Så att inget bl

Senaste dagarna.

Bild
 Godmorgon! Igår var det inte direkt strandväder utan i stället åkte vi till Kungsmässan, inhandlade ett gäng spel och lite kläder på rean till Eltons skolstart. På eftermiddagen var P iväg och spelade golf och jag bara hängde med mina godingar. Vi hade riktigt mysigt. Spelade spel, tittade på film, såg på Touren, grillade marshmallows i öppna spisen. Sammanfattningsvis rätt gott trots vädret. Något som var kul var att kusin Per ringde, de hade precis påbörjat sin semester och undrade om de kunde komma och hälsa på. Trodde inte det men bjöd in dem både under bröllopet och över insta. Här kommer några bilder från mina underbara killar. Ibland gör de mig galen med sitt konstanta bråk men mellan gångerna ligger de i en hög och kramas och bara älskar varandra.  Här smids planer och hemligheterna frodas i sandbankerna. Här tillsammans med kusin Vidar efter en äventyrlig strapats bland bergen. Där Elton visade sån omtanke och hänsyns till både brorsan och kusinen. Tog deras ha

Simskola och kusinbus.

Bild
Idag började simskolan för mina små killar. Svin kallt ute även om det inte syns på bilderna och blåsigt. Själv hade jag tjocktröja och jacka på mig. Brrr. Klockan var inte mer än tio när hans kurs startade. Laddad inför simskola och för korttagning. Vet inte var Svante har fått det från, inte mig i alla fall men han har börjat göra läpplut på alla bilder han poser för.  Här har han kommit i vattnet. Lite försiktig till att börja med, men han är ju en väldigt bra flockmedlem och gör som andra gör. Tar efter och är mysig att ha att göra med. Som du ser nedan har han snappat tag i simfröken när passet är till ända. Efter passet tog han på sig sin badrock, vilken han sedan gick i hela dagen, lite blandat med nakenhet.  Sen till min andra hjälte. Han kom han såg han segrade. I alla lekar/tävlingar gav han allt. Han körde på busade och lekte så att till slut fick även han hålla fröken i handen, men det var nog mest för att de skulle ha koll på honom.  Vid lunchtid kom kusine

Så sant

Bild
Vet inte vem som gjort den men så rätt. 

I väntans tider

Bild
Här sitter vi och väntar på Sommarlov och jag på att få komma ner till stranden. Det verkar bli en kanondag. En slappardag innan simskolan börjar och  vi ska in i tidsstrukturen.  Igår körde vi en heldag för barnen. Klockan fem satt vi i bilen och tog oss ner till Malmö och Vi var med på inspelningen och barnen fick se hur det gick till Påväg hem stannade vi til i Mellbystrand träffade några vänner och deras son som är jämngammal med Elton. Det var så kul att barnen inte ville åka därifrån men jag och P var trötta efter den långa dagen och hungriga så vi lämnade relativt fort. Väl hemma däckade jag någon timme innan det var tid att se på en inspelning av morgonen på tv. Trots att vi satt precis där de spelade in kunde vi inte urskiljas i publiken mer än suddigt då vi visste var vi satt och hade på oss.  Nu ska jag se om det går att lämna platsen mellan de här två utan att de börjar sitt konstanta bråk för att packa till stranden.  Ha en härlig dag!

Sexprat

Elton har ju länge undrat och frågat över hur barn blir till och jag har svarat med den intensiva kramen mellan föräldrar. Nu har han dock kommit till den punkt att han ville få det utvecklat. Så häromdagen berättade jag att snippan kramade snoppen och att det var mysigt och när det blir riktigt mysigt så blir det som att snoppen nyser till och då kommer grodynglerna/spermierna ut från snoppen.  Och ibland kommer en av dem till ett ägg hos mamman och då kan det börja bildas en bebis. Pedagogiskt va?
Bild
Hej hå! Blir inte många inlägg så här i semester tider. Inte för att jag slår några rekord annars. Men idag är jag hemma i stan, ensam. Ska strax iväg på feministisk bokklubb och diskutera "Flickan och skammen". Handlar om ryktesspridning om flickor gällande sex och när det sätter igång. Skönt att vara hemma, har tränat, badad och bara hängt med mig själv. Vilket lugn. Har hunnit shoppa lite också, älskar att shoppa. I onsdags var vi på High Chaparal, Elton bara älskade det. Nu tänker jag bara ge dig ett par bilder från när du var här och från High Chaparal.