Senaste dagarna.

 Godmorgon!

Igår var det inte direkt strandväder utan i stället åkte vi till Kungsmässan, inhandlade ett gäng spel och lite kläder på rean till Eltons skolstart. På eftermiddagen var P iväg och spelade golf och jag bara hängde med mina godingar. Vi hade riktigt mysigt. Spelade spel, tittade på film, såg på Touren, grillade marshmallows i öppna spisen. Sammanfattningsvis rätt gott trots vädret. Något som var kul var att kusin Per ringde, de hade precis påbörjat sin semester och undrade om de kunde komma och hälsa på. Trodde inte det men bjöd in dem både under bröllopet och över insta.

Här kommer några bilder från mina underbara killar. Ibland gör de mig galen med sitt konstanta bråk men mellan gångerna ligger de i en hög och kramas och bara älskar varandra.


 Här smids planer och hemligheterna frodas i sandbankerna.
Här tillsammans med kusin Vidar efter en äventyrlig strapats bland bergen. Där Elton visade sån omtanke och hänsyns till både brorsan och kusinen. Tog deras hand och hjälpte dem på lite svårare ställen. 
I väntan på maten. 
Och så här avslutades kvällen, ute i solen. Lite senare dök även Patrik med familj upp och Elton som börjar bli så stor tyckte det var en bra ide att ta på sig ett par byxor i det sammanhanget.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagis, lek och tillbaka till landet

Blev visst ett gnäll inlägg