Inlägg

Visar inlägg från april, 2019

Njut

Bild
När det är 12,9 grader klockan 6 på morgonen. Tidschock att inse att ens lilla bebis fyller 8 år i morgon. 
När man känner sig glad över att ens barn skriker ”jag ska mörda dig din idiot” när man får höra att ett annat barn retar en pojke för att han är mörkare i huden för att han luktar illa. Okey att Svantes utbrott och fula ord inte är fina men de är i varje fall inte rasistiskt. 

Inställd yoga

För att få vara ensam hemma en liten stund. 

När man har tagit modet ett steg för långt

Bild
Eller?

Bästa helgen

Bild
En hel del stress men också massa av njut. Började lördagen med mens och hot core yoga. Kanske inte bästa kombon och får lätt erkänna att jag fuskade lite. Sen hem snabb dusch och så stack jag och Svante till mormor och hämta bilen. Stressa iväg till Eltons gymnastiksuppvisning. Så duktiga!  Därefter hem och snabbpacka och vidare mot landet med stopp i Åsa för pizza och godisköp. Sen seriös döappning med brasa, bubbel och godis. Somnade i soffan och vaknade i sängen.  Idag har jag tvättat trappan och altanen. Blev sååå fint. Vi har varit hemma hos en arbetskamrat och tittat på hennes enbackar gamla kycklingar och fikat. Jag har rensat rabatter, grävt maskrosor och sått gräsmatta. Nu sitter jag och småfryser och ser på judo.  En härlig bild från helgen

Mindre stolt

När jag hämtar äldsta sonen i skolan och överhör när hans fröken pratar med honom och får information om att han ofta är inblandad i att retas vilket leder till slag. Blev så besviken, pinsamt med barn som slåss. Vet att straff inte fungerar men straff som avskräckande kan så jag sa att om jag får höra att han slagits igen försvinner veckopengen och paddan i en vecka och om det upprepas kommer jag eller pappa få vara med honom i skolan för att hjälpa honom att inte handla i de situationerna. 

Stolthet

När jag hämtar yngsta sonen och han håller upp dörren och säger ”damerna först”. Inte bara en gång utan två. #sötunge#gentleman#gosing

Lycka och orolig mage

Igår tog Per med sig Svante till Elton gymnastik för att jag skulle få komma iväg och träna. När jag kom hem tog det verkligen emot att gå iväg men jag lyckades övertala mig och så glad jag är för det. Var ett riktigt härligt pass med lugn Vinyasa, mådde så bra efteråt. Lycka för mig just nu är verkligen att komma i väg och köra ett riktigt bra yoga pass. Jag önskar jag hade vunnit hur mycket pengar som helst och kunde tillbringa dagarna med att träna och bada. Har faktiskt svårt att tro att jag skulle tröttna på det. Tänk att skicka iväg barnen till deras skola för förskola och sen gå iväg själv till träningen. Köra ett par pass, köpa mat, hämta barnen laga mat och umgås. Fick precis sms av Per, den stackaren har feber, ledvärk och orolig mage. Undrar om han klarade av att cykla hem eller om han tog cykeln på pendeln.

Helgen som passerat

Måndag, sol och blå himmel. Kallt och trött i morse. Den här tidsförändringen är skit, barnen var som zombie. Jag också men kanske mer beroende på att jag satt uppe sent och såg på Netflix. Började titta på Bron i förra veckan och utvecklade ett beroende i helgen. Förutom Netflix har jag hunnit med att träna lördag söndag, kalas lördag, söndag. Riva ut en byrå så det ser ut som kriget hemma eftersom jag inte har någonstans att göra av det som fanns där i och gå ut med Per och äta lunch på Gyllene Prag när vi fått iväg både Elton och Svante på kalas igår. Sen har jag ju också städat, tvättat och lagat mat. Det som måste göra varje dag.