Inlägg

Visar inlägg från oktober, 2019

Från gymmet

Bild
Efter cirkelträning, bad och bastu. 

Fattig!!

Jag har ju tagit föräldraledigt nästa vecka då jag i stora drag ska njuta av mina barn. Härligt! Mindre härligt med lönen. En veckas mindre betalt och utbetalningen kommer inte från Försäkringskassan förrän nästa månad. Inte så att jag inte klarar mig men det känns verkligen fattigt!
Okey. Jag överlevde och bajsade inte på någon heller. Nästa gång tänkte jag ta med doftljus, stämningsbelysning och lite lugn skön musik så att det känns lite bättre. 

Rohypnol

Stor önskan efter denna eller någon annan väldigt lugnande drog. Sitter och väntar på att göra cellprov och det känns som jag har bokat in en våldtäkt där någon också ska bedöma ens kön. Fy fan! Börjar starkt ifrågasätta mitt förstånd. Hur tänkte jag när jag bokade denna tiden?  Såklart håller jag på att bajsa ner mig också. Inget sådant behov för 10 minuter sedan när jag gick hemifrån men nu känner jag en stor risk att jag kommer bajsa på den som genomför undersökningen. Svårt att andas också kan vara risk för död under undersökningen också.  Jag har fem minuter på mig att ändra mig och gå härifrån men kommer såklart ångra mig då och undra om jag är galen när det är längre tid till undersökningen. Inte ofta jag önskar att jag vore man men idag är en sådan dag.  Hörs senare om jag inte dött. 

Skräck upptäckten

Råkade hamna in på en 80-tals lista på Spotify och mådde så bra. Sjung med i varenda låt och promenaden till jobbet gick hur lätt som helst. Vad har hänt? Har jag blivit pappa (som alltid lyssnade på musik som var ålderdomlig) eller är det helt enkelt åldern. Jag som avskydde när de spelade 80-tals musik förr när jag var ute undra om jag numera är en sådan som skulle uppskatta det. Blir rädd för mig själv. Vem är jag??

Hit me

När jag springer allt jag kan men ändå missar sista spårvagnen för att hinna med tåget. Hoppar på nästa och ser skylten på centralstation att tåget är tre minuter sent och springer återigen som en galning denna gång genom hela centralen men ändå har missat den. Då vet jag att denna vecka börjar lika bra ( eller dåligt) som förra veckan. Fy fan!

Kalla kriget

Bild
    Torsdag och för mig sista dagen i veckan i morgon ska hela familjen plus mammi på Claes Eriks begravning. Kommer nog kännas lite märkligt då vi har kalla kriget hemma eller i alla fall jag. I tisdags när jag är själv med barnen efter kvällsmat och tandborstning säger Elton att han vill luskammas för att det kliar så i huvudet. Jag kammar och det dröser ner löss. Så äckligt! Som tur är, är apoteket öppet till åtta så jag hinner dit innan det stänger och får avlusa alla, byta sängkläder, tvätta sängkläder och handdukar. Absolut ingen anledning till det kalla krig som utbrutit. MEN, i lördags bad han P att kamma honom vilket han inte gjorde och säger själv att han liksom inte tog det på allvar. Okey, vad kommer det sig undrar så klart jag eftersom det inte hör till vanan eller mer exakt aldrig har hänt att han efterfrågat det innan. Det kan han inte svara på och jag säger att jag vill prata mer om våra roller och att jag känner det som att det är jag som springer på alla boll

The Duece

Serien jag ser med mer sex i ett avsnitt än jag haft de senaste sex åren. Handlar om horor, hallickar, porrfilm och maffian. Och jag gillar den. 

Happy place

Står inte ut hemma. Det är skitet, stökigt och saker ligger precis överallt. Varenda yta är täckt av saker. Smutsig tvätt, ren tvätt, kartonger, påsar, böcker och annat som ingen orkat plocka bort. Jag har för tillfället kapitulerat från projekt och arbetsledare samt städare för jag hatar den uppgiften men det är inte så att någon annan steppar upp. Och eftersom kag mår fysiskt dåligt av att befinna mig i stök och oordning har jag rymt. De två sista gångerna vi var på landet har barnen knappt gått utanför dörren utan suttit med sina paddor och tv spel. Jag väntar på att någon annan vuxen i familjen ska sätta en gräns. Det händer inte. Funderar på att flytta hemifrån. Till ett ett välstädat ställe där var sak har sin plats. Bara att tänka på det känns som en orgasm.  Så nu hänger jag här i värmen på Hagabadet och kommer bli kvar här hela kvällen. Vill INTE gå hem.  Avundsjuk på dig i ditt hotell rum. Kram

Älsk på honom

Bild
Lyckokänslan när han kommer i ytterligare en addidas overall.