Gott Nytt År!

Nytt år, nya tider.

Lättnaden från förra inlägget höll verkligen inte i sig. Bara några dagar efter fick bästa pappa hjärnhinneinflammation men från igår hemma igen från sjukhuset. Det har verkligen varit läskigt att se någon bli så dålig så fort. Men som sagt nu bättre, nya tider och när Elton vaknat tar vi promenaden upp till föräldrarna för ett besök.

Gosungen gjorde verkligen inte skäl för namnet innan han föll i sömn. Allt var kasst. Jag ansträngde mig och fixa potatismos och fiskbullar. Kan säga att det inte var en succé. Han tog ett smakprov och sedan ratade han. Som tur var fanns det en annan liten här hemma som uppskattade min mat mer. Så han fick Eltons portion. Men då blev Elton verkligen missunnsam och skrek som om man tagit hans käraste ägodel i från honom.

Annars har vi inte gjort så mycket i dag. Hade tänkt att hänga lite vid lekplatsen men då det regnade hoppade vi över det och lekte med bussen och hästarna här hemma i ställt.

Ska fixa lite med lite annat innan han vaknar (förhoppningsvis på ett strålande humör), så kanske senare jag skriver igen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagis, lek och tillbaka till landet

Blev visst ett gnäll inlägg