The Reef

 Vilken härlig dag vi har haft. Den startade tidigt (som alltid) men faktiskt med hjälp av klockan. Jag förstod inte alls vad det var som lät. Kan ju säga att det var ett tag sedan klockan ringde för mig här. Vi var i tid till färjan och trots att jag hade vissa farhågor om att den skulle kunna bli lite jobbig var det inte alls jobbigt. De hade ett jättestort lekrum men på något konstigt sätt hann vi knappt vara där. Även om Elton och P var där och kollade på Nicke Nyfiken show medan Svante sov.

Måste berätta något kul Elton sa. Det var en stor kvinna som satt på en stol och halva rumpan var liksom utanför. "Hon borde ha en stol till". Mmm, det borde hon haft.

P´s rädsla handlade mer om att vi inte skulle komma in på The Reef att det skulle vara fullt. Men det var det inte utan vi kom in och vi hade jättemysigt. Elton älskade det och speciellt att det inte fanns någon lurv där, det vill säga att det inte finns något sjögräs, och Svante var helt till sig av glädje. Vi var där i ungefär tre timmar och det var några som somnade gott när vi gick därifrån. Tyvärr inte så länge som jag hade hoppats på men dom var glada och goa även när de vaknat.

Kan säga att vi kommer åka tillbaka igen.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagis, lek och tillbaka till landet

Blev visst ett gnäll inlägg