Inlägg

Visar inlägg från februari, 2016

Från bild till kräk

Idag har jag påbörjat det som jag har liksom väntat på att få tid till en evighet. Jag lägger in bilderna i organiseraren för att sedan kunna välja de jag vill ha i albumen. Tror att jag ska göra ett pappaalbum. Kanske det är något mamma vill ha, eller så är det bara för mig och barnen. Jag vet inte, har inte bestämt mig ännu för vad jag ska göra med det. Kan till och med bli så att det är jag som vabbar i morgon och då kommer det finnas ännu mer tid till att pilla med grejer. Det är vad jag tror och hoppas på. Kanske inte vabbandet men det där med tiden till att pilla. Som jag saknar den tiden, pilltiden. Tiden att göra ingenting. Så härlig är den. Just nu sover Svante på soffan, P och Elton är på XXL (korkade p höll på att köpa ett par knytskor som till råga på allt inte var snygga till Elton men som tur var textade han innan och jag kunde skrika ut mitt veto). Vi har hunnit köra 9 maskiner tvätt nu på morgonen. Det är verkligen sjukt. Kräks överallt. Blä.

Sjuka

Bild
Lite förkylning och lite magsjuka. 

Njuter

Bild
Ligger i en nybäddad säng. Helt själv. Och vet att så kommer jag ha det hela härliga natten. Ensam. Njutningen går inte att beskriva.  Jomen så här är det. Idag efter jobbet, som jag inte stressade hem från, åkte jag till landet. Här har jag haft tre långa, härliga telefonsamtal utan någon som avbröt. Städar lite. Fixat lite. Varit lite ledsen och gråtit lite när jag plockade isär och ner spjälsängen. Lite för att mina bebisar är stora och lite för att jag tänkte på pappa och hur han för snart 5 år sedan satte ihop den med lycka över att äntligen få sitt efterlängtade barnbarn. Ett barnbarn och sen ytterligare två som han inte fick njuta av.  Mitt i allt detta åkte jag till Konsum och panta lite burkar Sen använde jag pengarna till en singel middag Nu pressar jag det sista ur kvällen och kollar lite Suits.  God natt!

Hemma igen

Bild
Hemma efter en härlig vecka.  Det tog en stund att tvätta bort all skit.  Men efter ett bad med mina småkillar åkte vi till ishallen där vi mötte upp Josefin och Patrik.  Efter tog vi en fika hos dem innan vi åkte hem och fixa inför kvällen. Fem över sju lämnade jag sovrummet och två djupt sovande små barn. Efter det har jag hängett mig åt tredje säsongen av Suits. Älskar dem!

Köpa lycka

Bild
Eller så åker du skidor. För det är verkligen härligt det också. Både utför och på längden. Det där med fjällsluft är inte heller dumt.  I morgon fyller Per år. Blir lite konstigt firande men hoppas han gillar det ändå. 

Gillar honom mutcho bättre idag

Bild
Inte konstigt när jag vaknade upp till detta.  Fina va. Vill inte ta av dem men svåra att åka skidor med. 

Jag och Idioten

Jag har tänkt på hur lite jag och P förstår varandra. Eller han mig. Vi åkte vilse i Värmland och just nu går Värmlandsrallyt och vi prata kort om det och Inger säger att de även kör på natten. Då säger jag "vi får hoppas att vi inte åker rätt in i loppet nu då. Och så kommer Idioten " men det är avspärrat och så kör dom på mindre vägar än det här". Hallå idiot. Tror du att jag tror att vi ska hamna mitt i ett race. Det var ett skämt.  Eller nyss när jag fråga om han ville byta av så att jag skulle köra. Då säger Idioten att det inte behövs eftersom han är van att köra långa sträckor. Då säger jag för att driva med honom " okey från när. För senast vi åkte var för 7 månader sedan och innan dess 7 månader till. Så van vet jag inte. Då kan han inte skratta med i det utan börjar gå i försvar om att det oftast är han som kör eller menar jag att jag kör mer. Fucking asfuck.  Idioten är så tråkig. Hatar när folk tar sig själva på så stort allvar. Blä

Smörja

I dag när jag skulle smörja in mig i underlivet för att få bukt med svampen började det svida som bara den. Kommer ihåg att hon på apoteket sa att det kunde svida lite den första minuten efter man tagit på det men det slutade liksom inte. Insåg då till min förskräckelse att jag råkat ta krämen mot rosacea och kleta in hela underlivet med. Fick hoppa in i duschen och sen göra om göra rätt.

Glömt en sak till

Bild
Var på landet igår och så här såg det ut lite grann. Blommorna börjar komma. Härligt med vår säger hon som åker till vintern i morgon

Första skämtet

Har ju glömt igår drog Svante sitt allra första skämt. Vi låg i sängen och så vände han sig mot mig och sa "mamma Per", sen skratta han gott åt det hur mycket som helst innan han drog det om och om igen. Så kul. Mamma Per. Tur att det var någon som skratta i alla fall. Svante alltså.

Packar, packar och packar

Så jobbigt att resa numera när man måste packa till tre personer plus att man måste tänka på allt annat runt dem. Mycket lättare att resa förr när jag bara packade mina saker och sen åt det som fanns och allt liksom bara löste sig allt eftersom.

Svamp

Jomen visst. Varför inte chocka underlivet med något tänkte nog någon som insåg att det annars var rätt dött därnere. Ja men varför inte lite svamp. Då får det ju lite klåda även om det inte är den som gör att man vill sexa loss totalt. Nä, den här klådan fungerar mer som att man vill ta flaskborsten och klia loss ordentligt. Fy fan. Har ju klarat mig länge utan att behöva fejsa den här typen av irritation i livet. Som om jag inte har nog med irritation i mitt liv som det är. Undrar om det har något att göra med att vi ska på semester med Inger (farmor). Förra gången klarade jag mig ju faktiskt men gången innan så jag hej till hemorojderna. Inte så trevligt besök där i underlivet det heller kan jag informera om. Tror jag kommer avstå från fortsatta semestrar med henne. Men har varit på apoteket och köpt bot, hoppas jag. det där med bot alltså att jag varit på apoteket vet jag. En finurlig liten ask med något att stoppa upp innan läggning och salva som sådär smidigt ska kletas på tr

Träning och fräscht.

Efter två veckors träningsuppehåll var jag tillbaka idag. Så härligt! "Sprang" i maskinen en timme och tittade på "Making a murderer". Nu hoppas jag att jag håller mig frisk så jag kommer dit lite mer regelbundet. Har dock inte varit sjuk hela tiden men samtidigt fullt upp när jag väl kände mig bättre och när jag inte varit där på ett tag kommer jag snabbt ifrån det. I alla fall. Jag älskar att träna. Älskar det. När jag kom hem tog jag en dusch, skrubba, gjorde hårinpackning och efter det en ansiktsmask och målade naglarna. Däremellan bytte jag till nya sängkläder också. Så nu ska jag ta med mig min serie till sängen. Kön mig in bland alla killar, för de har ju självklart vaknat i sina sängar och slängt sig ner i min härliga nybäddade säng.

......och så var det helg igen

Tokigt vad tiden går. Snart söndag kväll igen och en vecka och en helg har svept förbi. Med stormfart. Helgen började bra. Bjöd hem Anna och Marcus och ungarna att vara med på fredagsmys. Bra start på helgen. Lite vin, mat och sällskap. Ungarna lekte och vi pratade. Sen att P som vanligt hade svårt i det sociala är ju som det är. Han la sig i soffan, sprang runt och lekte med barnen och började städa när de var här. Kanske inte så trevligt. Det blev sent i säng för våra små. De brukar ju somna vid sju och i fredags var klockan över tio. I går var det min tur att vakna tidigt medan P låg kvar i sängen. Vi spelade spel, läste bok och kolla lite på tv. Väckte upp P vid nio för då började jag och Elton göra oss ordning lite för att vara hemma hos Minoo och hennes mamma vid elva. Elton var blyg, hängde på mig, ville inte äta något och uppförde sig lite annorlunda mot vanligt. När vi väll gick därifrån sa han att han mådde dåligt och jag tänkte ju att det berodde på att han var trött från

Kort

Har inte riktigt vågat titta. Så när jag gjort något med kort från förr så har jag bara bläddrat förbi. Har inte velat se på pappa men idag gjorde jag det. Vår alldeles underbara fina pappa. Så älskad och saknad. och så till något annat. Det där med relationer igen eller kanske vilken ointressant person jag är. I lördags färgade jag håret. Per har inte nämnt det trots att han var hemma när jag gjorde det. Den enda som uppmärksammade det var en tjej jag arbetar med på jobbet.  I måndags fick jag en ny chef. Ingen, absolut ingen har frågat om det. Ledsamt. Jag frågar ju om P´s jobb trots att jag högaktningsfullt skiter i det.

Första klippet

Bild
Efter badet idag mutade jag Svante med en klubba. Som han endast höll i och inte åt. Sen satte jag saxen i håret och tog det första klippet. Det var nästan tvunget att ske. Min lilla bebis. I alla fall, det såg helt okey ut som blött ska bli spännande att se hur det ser ut i morgon när det är torrt. 

Bra med skoskydd

Bild
Så bra att ta på skoskydd på dagis och behålla på när man kommer till jobbet så att inte skorna blir smutsiga.

Relationssnacket

Nu har vi haft lite relationssnack, jag och Per. Först fick han säga vad han skulle tycka vore bra. -Att vi ska skriva upp det vi gör här hemma, då han tycker att han gör såå mycket. -Att det är tråkigt när jag gnäller på honom om att ta bort saker eftersom jag faktiskt också gör det. -Att jag inte gosar tillbaka när han gosar med mig. Ett. Det kan vi göra Två. Säkert tråkigt men hej att jag kommer fortsätta med det. Tre. Nä, för jag kanske inte känner för att gosa då, så att. Sen tog jag upp mitt förslag. Sa det inte helt ut men sa att jag upplevde det som jobbigt att hela tiden vara på varandra. Att jag aldrig var själv och aldrig var själv hemma någon kväll. Att jag tyckte att vi omväxlande skulle åka iväg själva till landet och sen fick den andra personen vara kvar hemma med barnen. Han kunde inte riktigt förstå att det skulle vara bra för förhållandet, att inte vara tillsammans. Hej och hå. Men vi bestämde oss för att köra. Synd bara att det inte går denna helgen och se