Härliga helg!

Så, nu är systeryster åter hemma hos sig och inte längre här. Tråkigt, längtar redan efter henne och lilla Alma. Nästan mest efter Alma då det är hon som kommer att hinna vara en helt annan om sex veckor när vi får ses igen.

Trots att hon har åkt har helgen varit riktigt bra. Igår började vi med storstäd av kök, bad och sovrum. La oss och sov middag tidigt och på eftermiddagen lekte vi på plikta. Det är så kul när hela familjen är med för då finns de möjlighet för mig att busa med Elton på ett helt annat sätt än vad som går när vi är själva. Både med tanke på Egon och Svante. Sen hade vi mys med Elton och när han somnat satt vi uppe sent och tittade på några avsnitt av "The Wire".

Idag har det varit strålande sol och vi åt frukost, tog familjebilder i sängen (alla var bedrövligt fula visade det sig sedan) och efter det gick vi till Slottskogen. Matade ankorna, rensade i en bäck, slängde pinnar som kunde åka med i bäcken och lekte på plikta. Sov middag och sen har P´s pappa och fru varit här på middag och hjälpt oss att borra ett par hål och sätta i en dimmer till kökslampan. Lilla Elton blev så sjukt rädd när de borrade. Han slängde sig om mina ben och bara grät. Annars har han varit omväxlande världens goaste och ett pain in the as.

Just nu sover alla utan jag som kolla på Johan Falk och tittar på bilder.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagis, lek och tillbaka till landet

Blev visst ett gnäll inlägg