Mulle och Lisebergskaninen

Hoppas du haft en fin helg och dag.

Min dag har varit riktigt bra. Jag fick sova till halv nio och sen stressade vi iväg till Skatås. Helt sjukt att det innebär stress när man har en timme på sig innan man ska iväg. Livet ändras lite med barn som sagt. Tidigare, hejhå, på med jackan och skorna och därefter öppna dörren, gå ut, låsa och sedan är man iväg. Nu ett mindre världskrig över någon grej, idag handlade det om skorna. Helt plötsligt ville Elton inte längre ha vinterskorna utan hade fått för sig att han ville ha sina sneakers på sig. Sen ett mindre utbrott när han upptäckte att hans sittdel till vagnen inte var med.

Sen hade vi en mysig stund uppe i Skatås. Vi träffade Mulle, lekte lekar, och hittade massor av fina pinnar, ett par stenar och fikade. Emellanåt ville dock Elton (hemmakillen) "hem till sitt hus". I bilen på väg hem va han så trött att han somnade och sov hela vägen från bilen och hem.

På eftermiddagen och kvällen gick vi till Liseberg. Vi hade jättemysigt, trots att jag tillbringade tid i deras amningsrum vid två tillfällen. Vi åkte karusell, kaffekopparna och flygplan. Så kul att åka med honom. Elton och P åkte också farfarsbilar. Hur trevligt som helst fram tills det att vi skulle hem för då ville Elton varken åka vagnen, gå eller sitta på P´s axlar. Han ville nog mest se hur långt han kunde dra sitt race. Så det blev gråt och tårar och en kille som slutade fastspänd i vagnen tills han lugnat ner sig.

Kan säga att han somnade fort som sjutton när vi väl var hemma. Den andra lilla killen däremot tyckte väl inte att han fått tillräckligt uppmärksamhet så han var vaken till nio för att få lite kontakt.

Men som sagt en riktigt bra och härlig dag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagis, lek och tillbaka till landet

Blev visst ett gnäll inlägg