Helg, mens, pms, bilder och älgar.

Hej och hå!

Så var det snart helg igen. Fredag liksom och vi har traskat tillbaka till vab-träsket. I måndags Svante, i tisdags Elton. Onsdag var de bägge på förskolan men så i går kväll hade Elton nästan 40 graders feber så han fick vara hemma idag också, hängig idag så han blir hemma i morgon också. Tur att man har världens bästa mamma som kommer hit och passar och hjälper till så att jag och Per kan gå till våra otroligt viktiga arbeten.

Fick mens idag. Min mens har verkligen förändrads efter att ha fått barn. Tidigare knappt något och nu sjukt mycket, alltså sjukt mycket. Och den där jävla pms:en. Den är nästan ohanterbar. En sak är när jag går runt och är arg. Det är klart jobbigt eftersom jag hatar P så mycket men ångesten och oron, den är fan ännu värre. Känner mig värdelös, värdens sämsta mamma, tråkig, kass på mitt arbete. Häromdagen gick jag förbi ett rum där några skrattade, då trodde jag att de satt och hånskratta åt mig där inne. Hur sjuk får man bli. Kände för att säga upp mig på studs och inte gå dit en enda dag till.

Helt plötligt fungerade det med fotona så här är dom

Här är några jag mötte på, på vägen hem från arbetet häromdagen. Kom åkande och såg, vad min ögon trodde va, en gigantisk bronsstaty som stod i en trädgård vid trädkanten. Häftigt hur min hjärna snabbare relaterar till en staty än älgar även om jag är mitt i skogen. I alla fall där stod en mammaälg med sina två ungar. Jag stannade så klart och fota, som du ser nedan, medan andra mer älgvana än mig passerade med viss irritation. Fina i alla fall, eller hur?


På Liseberg och åker karusell



 Så här läskig var den här draken på Halloween efter att ha käka upp någon och med blodet rinnande i mungiporna.

Lövregn i slottskogen i helgen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagis, lek och tillbaka till landet

Blev visst ett gnäll inlägg