Det där med att gå ut

Igår efter att sovit middag och ätit lite var tanken att vi skulle gå ut och leka. Lättare tänkt än gjort så att säga. Jag började med att ta på Svante, som också ätit, sina ytterkläder och stoppade ner honom i selen. Lätt som en plätt.
Sen tog jag på Elton mössan tre gånger eftersom han skratta och slängde av sig den tre gångerdärefter tog jag den i fickan och tänkte "jag sätter på den i hissen". Därefter omväxlande hotade/mutade jag Elton att ta på sig jackan, när han tyckte det var roligare att springa runt och hoppas att jag skulle jaga honom. när den äntligen var på sprang han ut i svalen och slängde ner Findus för trapporna några gånger så att jag fick hämta. tillslut fick han ligga kvar och efter mycket lirkande fick jag på både skor och mössa. vantarna sket jag i.
Så när vi äntligen är på väg ut börjar Svante gråta och vill ha mat igen. Så då fick jag muta Elton med ett avsnitt Rory racingcar på paddan. Medan Svante åt åkte givetvis alla kläder av igen så efteråt var det bara till att börja om proceduren. Som tur var gick det något lättare denna gång. Jag la Svante i vagnen och då ville Elton ha sin vagn också, och han ville bli fastsatt för han är ju faktiskt en liten kille. Så ner med honom i vagnen och sen åkte vi ända till lekplatsen på andra sidan gatan.
Väl där gick det hur bra som helst. Elton lekte och Svante sov.
Yes! I´m supermam.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagis, lek och tillbaka till landet

Blev visst ett gnäll inlägg