Hejdå februari och hejdå helgen

Snart var den här helgen slut och vi har hunnit lämna februari månad för att påbörja mars och våren.

Idag lämnade P och Elton sovrummet redan innan sex och jag fick ligga kvar och "sova" till klockan var närmare halv nio. Så skönt. Att sova är värt en hel del. Efter det storstädade vi hemma, så att det kändes riktigt härligt.

Vid lunch mötte vi upp mamma på Vin och Tapas. Det var så skönt att sitta där inne i det mysiga medan det ösregnade utanför. Till och med Elton åt rätt bra även om det enda han ville ha var pasta utan något. Elton var total laddad inför kalaset hos Ludde klockan två. Han pratade om hur glad Ludde skulle bli över sina presenter och hur de skulle leka med dem. Själv satt jag nästan och hade ont i magen av rädsla för att han återigen skulle hamna utanför. När vi väl gick ifrån restaurangen sa servetrisen till Elton att ha det så kul hos Ludde.

Hos Ludde gick det bra även om det var fyra trötta barn som var där. Ludde blev glad över sina paket och de lekte en del. Elton hamnade inte utanför även om han inte var med och stoja. I stället retades Ludde med Harry genom att ta det som han lekte med bara för att retas.


De hade dinusarietårta, dinusariuercupcake och godispåse när vi gick hem. Elton som inte har någon stor erfarenhet av godispåsar lekte med leksakerna i påsen tills han äntligen förstod att de var ätbara två och en halv timme efter att vi kommit hem.


Sen kommer en bild på Svante också bara för att han är såå söt

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagis, lek och tillbaka till landet

Blev visst ett gnäll inlägg