Slutet på dagen

Efter förskola/dagis/föris eller vad man nu vill kalla det gick vi ut och lekte tillsammans med Elvira och hennes mamma. Vi var först till lekplatsen vid dagis men det var så mycket äldre barn som var där och lekte att vi gick vidare till Plikta. Vi skulle ändå gått dit så det var bara mysigt att få sällskap. Det är så kul att se de små korvarna leka, man blir så glad. De gungade, åkte rutchkana, hoppa studsmatta och spelade boll. Emellanåt blev det lite gråt som när inte Elton passade bollen till Elvira varannan gång utan i stället dribblade själv fram till mål och gjorde mål. Här tränades turtagning.

Efter tog vi årets första uteglass i solen. Elton valde vad han ville ha men sen blev det värsta uppträdandet när han såg att Elvira tagit en annan glass. En sådan ville ju han också ha. Därefter fortsatte det. Allt var fel, det gick inte att göra rätt. Helt sjukt trött kan det också kallas.

Sen sa vi hejdå till Elvira och gick hemåt. Vi hann med ett litet (eller stort) bråk innan Elton till slut somnade i vagnen. Sen sov han i två timmar och då väckte jag honom. Ville inte alls väcka honom tidigare eftersom han var så tråkig innan.

Men sen när han väl vaknat var det mysigt igen att hänga. Vi busade och lekte. Att Elton är min går inte att ta miste på. Han har min humor. Han döpte om sig och Svante till Prutten och Fisen. *Fniss*.

På dagis berättade de att Elton hade mycket spring i benen. Hallo, tell me about it. Sen berättade Elton att hade sprungit förbi alla sina kompisar. Kan säga att det inte alls förvånade mig. Tror inte att någon har missat att han gillar att springa.
Från Slottskogen idag

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagis, lek och tillbaka till landet

Blev visst ett gnäll inlägg